De afgelopen weken is er hard gewerkt om de selectie van UVS voor het nieuwe seizoen compleet te maken. Wij kunnen u melden dat ook de volgende spelers hebben toegezegd het komende seizoen de clubkleuren van UVS te dragen:


Kenneth Maaskant
Kenneth Maaskant keert terug naar UVS, waar zijn voetbalcarrière begon. Deze ervaren centrale verdediger speelde de afgelopen seizoenen voor Docos, maar is nu weer terug.

Marcello Walcott
Ook Marcello Walcott komt terug naar UVS, de club waar hij eerder vele wedstrijden voor speelde. Marcello, die zowel als linker- als rechterspits uit de voeten kan, debuteerde in 2017 samen met Jeffrey van Kempen (die ook weer bij UVS aansluit) als linksbuiten in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop.

Ali Abbach
Ali Abbach maakt de overstap van Blauw Zwart naar UVS. Hij is een veelzijdige speler die zowel als centrale verdediger als verdedigende middenvelder kan spelen. Ali studeert Bedrijfskunde aan het HBO en zit in zijn derde jaar.

Diego Artist
Diego Artist (19) komt over van de Wooter Academy. Hij kan zowel als buitenspeler als aanvallende middenvelder worden ingezet. Diego speelde eerder in de jeugd van UVS en vervolgde zijn loopbaan bij Katwijk. Na een kruisbandblessure is hij nu volledig hersteld en klaar om zijn talent weer bij UVS te laten zien.

Jhudamier Marchena
Jhudamier Marchena komt over van TAC’90. Na vele wedstrijden voor zijn vorige club gespeeld te hebben, zocht hij een nieuwe uitdaging en die heeft hij bij UVS gevonden.

Wouter Jansen
Wouter Jansen maakt de overstap van FC Oegstgeest naar UVS. Hij kan zowel als rechtsback als op het middenveld (positie 6/8) uit de voeten.

Onze doelstelling voor het komende seizoen is om zo snel mogelijk het verloren terrein te herstellen. Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over onze club! 💙⚽

UVS #Leiden #NieuwSeizoen #WelkomKenneth #WelkomMarcello #WelkomAli #WelkomDiego #WelkomJhudamier #WelkomWouter

Selectie 2024/ 2025


Blijven: de volgende spelers van de huidige selectie hebben laten weten dat ze UVS trouw blijven: Mehdi Ajachi, Jesse Belt, Jort Faber, Gijs Verduyn (komt over van UVS JO19-1), Timo Lagerberg, Benk Driessen, Ayoub Boutahri, Nathaniel Artist, Indy Hadji, Luca van Belen, Isi Adima, Abdelkarim Maatoug, Tim van Dam, Marouan Maatoug, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Bjorn van Stigt, Tomas Tavilla, Mohammed Omari, Romello Cuvelier, Sam van der Vlist, Bart van der Weijden, Stan Kleer, Roemer Buis, Tom Kerkhoff, Luuk van der Vlist, Emmanuel Brown, Bilal Bakaa.


Nieuw: Kenneth Maaskant (Docos), Diego Artist (Wooter Academy), Jhudamier Marchena (TAC’90), Ali Abbach (Blauw Zwart), Marcello Walcott, Wouter Jansen (FC Oegstgeest), Soufiane Boukhidous (LFC), Milan Werk (Voorschoten’97), Daan Dekker, Rody Redel (Valken’68), Stan Spies (Foreholte), Daan Prins (Ter Leede), Jeffrey van Kempen (Ter Leede).

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?