UVS heeft zaterdag 18 januari de oefenwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Die Haghe met 0-0 gelijk gespeeld. Op Sportpark Ockenburgh in Den Haag had UVS in de eerste helft een licht veldoverwicht en kreeg het 3 grote kansen om de score te openen. In de tweede helft waren beide elftallen in evenwicht. Die Haghe kreeg nog wel in de 83ste minuut een penalty die door Niels van der Burg werd gekeerd.

UVS gaat zich nu opmaken voor de hervatting van de competitie waar het a.s. zaterdag op De Kikkerpolder in Leiden Te Werve ontmoet. Meer informatie over o.a. de gespeelde wedstrijden van UVS en Te Werve vindt u hier https://uvs-leiden.nl/wedstrijd/34. In de loop van de week volgt de voorbeschouwing.