Na de overwinning van afgelopen zaterdag, waar UVS met een nipte 2-1 zege uit de strijd kwam, kijken we vooruit naar de volgende uitdaging. Een overwinning die, ondanks de close score, de overmacht van ons elftal niet weerspiegelde. Maar zoals elke sportieve ploeg weet, is er altijd ruimte voor verbetering. Het sneller op slot gooien van de wedstrijd wordt de nieuwe uitdaging.

Op naar Roelofarendsveen: EMM’21 wacht

De volgende stop op ons avontuur brengt ons naar Roelofarendsveen, waar EMM’21 ons verwacht. E.M.M. ’21, voortgekomen uit de fusie tussen DOSR en WVC, is nu een van de grootste voetbalverenigingen in Kaag en Braassem. Een vereniging die trots zijn dorpse charme behoudt, maar met een ambitieuze instelling, met jeugdteams die zich meten in de hogere klassen.

Gladde start voor EMM’21

Afgelopen zaterdag stond EMM’21 gepland tegen DONK, maar deze wedstrijd werd na slechts 10 minuten afgelast vanwege de gladheid van het veld in Gouda. Dit zet hun honger naar competitie alleen maar aan. Onze tegenstander wil snel weg van de onderste plaatsen en zal gebrand zijn op een sterke prestatie tegen ons.

UVS in vorm

UVS zal de positieve lijn van de afgelopen weken moeten voortzetten om in de race te blijven voor de bovenste plaatsen. Met een team dat steeds meer in vorm raakt, streven we naar een solide prestatie in Roelofarendsveen. De ingrediƫnten voor een boeiende wedstrijd zijn aanwezig, en we zijn vastberaden om ons spel te laten spreken op het veld.

Supporters, we rekenen op jullie steun!

Als trotse vertegenwoordigers van UVS kijken we uit naar een enerverende wedstrijd. We weten dat onze supporters achter ons staan, en we roepen jullie op om ons zaterdag te vergezellen in Roelofarendsveen. Samen gaan we voor de overwinning en blijven we streven naar onze doelen in het lopende seizoen.

UVS 2 speelt om 11:30 uur uit tegen HVC’10 2.

4 weken geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
1 maand geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11
1 maand geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21