Zoals u weet zijn wij al ruim een jaar bezig met de renovatie van ons complex. Deze veranderingen gaan verder dan enkel esthetiek; UVS streeft naar een professionele uitstraling en functionaliteit die onze leden en bezoekers ten goede komen.

De aannemer is gestart met de renovatie en nieuwbouw van de kleedkamers. Dit project vormt een belangrijk onderdeel van de metamorfose die ons complex momenteel ondergaat. Naast de vernieuwing van de kleedkamers, krijgt het gehele complex een frisse look dankzij onze nieuwe huisstijl. We zetten hiermee de verbeteringen voort waar we al mee bezig waren.

Onze verwachting is dat rond september/oktober 2024 de renovaties voltooid zullen zijn. Hiermee willen we niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook toekomstbestendig zijn om als vereniging verder te groeien. Uiteraard blijven er altijd wensen en verbeteringen bestaan, en daar gaan wij onvermoeibaar mee door.

Inmiddels is er ook gestart met de invoering van de nieuwe huisstijl bij het wedstrijdsecretariaat, en zullen de andere gebouwen dezelfde huisstijl krijgen.

UVS streeft ernaar een plek te zijn waar ambitie samengaat met comfort en duurzaamheid. Met de aankomende renovaties worden de kleedkamers niet alleen functionele ruimtes; UVS zet een belangrijke stap in de richting van een veelbelovende toekomst, waarin sportiviteit, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

Namens het bestuur van UVS,

Lucas Riethoven

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop