Nu de winterstop voorbij is, is UVS O19 alweer druk in voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Na een aantal trainingen in De Kikkerpolder, vertrekt de bijna voltallige selectie met staf op donderdag 9 januari voor een heus trainingskamp naar het zonnige Zuid-Spanje. In Spanje moet de basis worden gelegd voor een succesvolle 2e seizoenshelft, waarbij zowel in de competitie (3e) als de beker (laatste 16) nog volop mogelijkheden liggen.

Na de vlucht vanaf Rotterdam Airport naar Malaga, zal UVS O19 donderdag haar intrek nemen in Hotel MS Amaraqua in Carihuela, direct gelegen aan de boulevard en zee. Daar aan de Costa del Sol zal de ploeg van trainer/coach Kevin Krishan op vrijdag een pittige trainingsdag afwerken op een prachtig trainingscomplex in Benalmádena. 

Op zaterdag 11 januari wordt deelgenomen aan de prestigieuze Copa Carihuela met deelname van zowel Nederlandse als Spaanse (senioren)teams. De prijsuitreiking zal plaatvinden op de feestavond, waarna zondag de terugvlucht naar Nederland staat gepland. 

De kosten voor het trainingskamp zijn grotendeels voor eigen rekening. Om wat extra zakgeld te genereren is onder de bezielende leiding van Jan Willem van Stigt wekelijks een toto gespeeld, waarbij wedstrijden uit de poule van UVS O19 voorspeld moesten worden. Daarnaast gaat speciale dank uit naar de volgende ouders/sponsors die een extra financiële bijdrage hebben gedaan: Jerry Beij, Richard Hermsen, Bruno Rutgers, Coen Dekker, Familie Snepvangers, Jan Kromhout, Kobus Hulters, Remco Tetteroo, Fred Driessen, Dick Klijn, Alan Campfens en UVS Leiden. 

U kunt de verrichtingen en avonturen van UVS O19 in Spanje volgen via onze Facebookpagina, https://www.facebook.com/UVS-O19-Seizoen-2019-2020-102197071150948 

Bob van Overloop

5 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal
5 dagen geledenKom bij de Ukken van UVS
2 weken geledenUVS JO11-1 ongeslagen kampioen