Dinsdag 25 juni was het clubhuis van UVS de place to be voor alle jeugdleden. Oranje speelde tegen Oostenrijk op het EK in Duitsland, en dit spannende duel wilde iedereen natuurlijk samen beleven. Het bestuur van UVS had samen met de jeugdcommissie een leuke avond georganiseerd waarbij bijna meer dan 100 jeugdleden aanwezig waren om onze nationale helden aan te moedigen

Het clubhuis was gezellig ingericht en de sfeer zat er al vroeg in. Als extra traktatie werd er door UVS gezorgd voor heerlijke pizza en limonade. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen door de kinderen, die zich zichtbaar amuseerden.

Gedurende de avond was het clubhuis gevuld met gelach, gejuich en spanning terwijl Nederland het opnam tegen Oostenrijk. Onze jeugdleden lieten zich van hun fanatiekste kant zien.

De avond werd een groot succes en iedereen ging met een glimlach op het gezicht en een tevreden gevoel naar huis (ondanks de nederlaag). Dit evenement toonde weer eens aan hoe sterk de clubgeest binnen UVS is en hoe belangrijk zulke momenten van samenzijn zijn.

Hieronder een aantal foto’s van deze gezellige avond:

We kijken nu al uit naar de volgende activiteit en hopen weer op zo’n geweldige opkomst! Bedankt aan iedereen die aanwezig was en aan de vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

Met dank aan Pim Sloos voor de foto’s en film

1 week geledenUVS Sportdag 2024
1 week geledenJeugdcommissie zoekt enthousiaste ouders
1 maand geledenOpen trainingen meidenvoetbal