Op dinsdag 2 augustus is UVS JO17-1 als eerste jeugdteam weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ondanks dat er nog een aantal spelers op vakantie waren hadden de jongens weer veel zin om te starten.

Er werd afgetrapt met 2 trainingen op het zonnige sportcomplex de Kikkerpolder. Waar de ene speler de vakantie lekker heeft uitgerust was het goed te zien dat andere spelers hadden doorgetraind. Op zaterdag stond er een dubbele training op het programma. Een combinatie van teambuilding, conditie en techniek was hierbij de focus. Na een rondje hardlopen door de duinen en op het strand, werd training 1 afgesloten met een relaxt wedstrijdje. Om 11:30 vertrokken we terug naar UVS om daar te genieten van een welverdiende lunch. Na de lunch was het meteen tijd om de training te hervatten. In de hitte werd een stevige basis gelegd voor aankomend seizoen.

Hoe ziet de rest van de voorbereiding eruit? De komende weken wordt er voornamelijk getraind omdat er nog enkele spelers op vakantie zijn. De voorbereiding wordt afgesloten met een mini trainingskamp in Groningen. UVS JO17-1 zal op zaterdag 27 augustus vertrekken richting Zuidlaren. De eerste dag zal bestaan uit training en teambuildingsactiviteiten. Zondag begint het sterk bezette toernooi bij VV Helpman. UVS treft hierin naast de thuisclub en hoofdklasser SC Joure ook divisie ploegen Hoogezand en Zuidhoorn.

Na dit toernooi kan het seizoen echt gaan beginnen met een bekerwedstrijd tegen ASC JO17-1. Dit wordt een interessant potje, omdat er veel spelers en een trainer met een UVS-verleden rondlopen in het team van ASC. Wil je ons blijven volgen? Dat kan op Instagram via UVS.o17

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop