UVS heeft voor het aankomende seizoen 2024-2025 de JO14-1 staf compleet kunnen maken.

Naast dat we in een vorige post bekend maakten dat Anass Lehsseini de nieuwe hoofdtrainer zou worden heeft UVS twee assistenten gevonden die samen met Anass de honneurs van de toekomstige 14-1 gaan waarnemen.

Wie zijn deze jongens?

Rabeh: Ik ben Rabeh 24 jaar en woonachtig in Voorschoten. Mij voetbal verleden bestaat uit diverse jeugdteams bij GHC, Voorschoten 97 en Docos. Zelf ben ik nog helemaal gek van het spel en wil ik graag de nieuwe generatie helpen met hun doelen binnen het voetbal. Toen Anass en UVS kwam met hun plan en ideologie kon ik niet anders dan mee doen in dit project. Ik heb er super veel zin in

Basim: Ik ben Basim 25 jaar en zelf in diverse jeugdteams en selecties gespeeld. Ik heb het grootste gedeelte gespeeld bij LFC (toenmalig FC Boshuizen), Docos en Roodenburg. Zelf ook heel dol op het spel en voornamelijk op het premier leugue voetbal.

Nadat Anass en Rabeh met hun plan aankwamen kon ik niet anders dan ook mee te gaan in the flow en de jongens van UVS te helpen om zich te ontwikkelen en een mooie ervaring mee te geven.

Voorheen was het plan dat Anass dezelfde assistent van zijn huidige club (Foreholte 13-1) zou meenemen. Helaas vanwege omstandigheden gaat dat niet door.

We zijn wel blij als UVS dat we deze twee toppers bij de staf mogen toevoegen.

Anass, Basim & Rabeh, namens UVS van harte welkom en veel succes!

GisterenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11
EergisterenTalentendagen JO16-1 van start
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief