Op zaterdag 16 december kon de G1 sinds lange tijd weer kampioen worden. Dit moest dan gebeuren tegen Alphense boys G1. Woensdag is er nog hard getraind in aanloop naar deze wedstrijd en werden de spanningen al zichtbaar. We moesten om tien uur verzamelen ,maar de eerste waren er al om half tien ( Peter en Edwin). Na de lunch in de Business ruimte konden de heren om 10:15 uur naar de kleedkamer en na het praatje van de coaches (Bernard en Patrick) begonnen de spelers aan de warming up. Vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd weer terug naar de kleedkamer. We werden gehaald door scheidsrechter Lucas die dit prima aanvoelde en met twee teams het veld op liep. De wedstrijd liep erg goed voor de G1 en we gingen rusten met een 3-0 voorsprong. Na de rust liep de stand op en werd de einduitslag 9-1 door doelpunten makers de één nog mooier dan de ander Glenn,Robbie,Tim.Hierna werd er groot feest gevierd met champagne en in de kleedkamer werd er een biertje gedronken.