Wil jij deel uitmaken van een voetbalvereniging waar iedereen welkom is? UVS is dé club voor jou, ongeacht je geslacht, leeftijd, of eventuele verstandelijke of lichamelijke beperking. Bij UVS geloven we in inclusiviteit en bieden we een warm welkom aan mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle achtergronden.

Bij UVS begint het voetbalplezier al op jonge leeftijd. Vanaf vier jaar kunnen jongens en meisjes deelnemen aan ons fantastische Ukkenvoetbal, dat plaatsvindt op zondagen. Hier leren ze spelenderwijs de basisvaardigheden van het spel en maken ze vriendjes en vriendinnetjes voor het leven.

Overweeg je om lid te worden van UVS? Geen probleem! Je hebt altijd de mogelijkheid om een paar keer mee te trainen met jouw leeftijdsgroep. Op die manier kun je de sfeer proeven, kennismaken met onze enthousiaste leden en ontdekken of UVS bij jou past. Voor meer informatie en om een proeftraining te regelen, neem je eenvoudig contact op met een van onze hoofdleiders van de jeugdafdeling of de coördinator van het seniorenvoetbal.

Bij UVS draait het niet alleen om voetbal, maar ook om het creëren van een hechte gemeenschap waarin vriendschap en sportiviteit centraal staan. Onze club biedt diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud, zodat iedereen zich betrokken voelt bij de UVS-familie.

Word vandaag nog lid van UVS en ervaar zelf de passie, het plezier en de gezelligheid die onze voetbalvereniging te bieden heeft. Sluit je aan bij een club die iedereen omarmt en waar je jezelf kunt zijn. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij UVS!

Neem nu contact met ons op en maak kennis met de hoofdleiders van de jeugdafdeling of de coördinator van het seniorenvoetbal: /https://uvs-leiden.nl/lidmaatschap-bij-uvs/

Tot snel bij UVS – de club voor iedereen!

4 dagen geledenUVS in het Leids Nieuwsblad
4 dagen geledenWaarom lid worden van UVS?
4 dagen geledenOp weg naar een toekomstbestendig complex