Op zaterdag 13 november stond voor de competitie de inhaalwedstrijd UVS 2 – FC Lisse 2 op het programma. Vanaf het begin van deze wedstrijd nam UVS het initiatief en voetbalde er lustig op los. Na een lange afwezigheid was ook Mart Spierdijk weer van de partij en maakte zijn eerste minuten in het tweede elftal. Hij strooide als vanouds met zijn passes. In de eerste helft wist UVS 5 keer te scoren (1-0 Bjorn van Stigt, 2-0 Stijn van Stigt, 3-0 Tim van Dam), 4-0 Sjors Hermsen en de 5-0 door een eigen doelpunt van FC Lisse).

Na de rust ging UVS weer op dezelfde voet verder als in de eerste helft en bleef er prima voetbal op de mat gelegd worden. De score liep uiteindelijk op naar 9-0 (6-0 Sjors Hermsen,7-0 Stijn van Stigt, 8-0 Sjors Hermsen en de 9-0 door Benk Driessen). UVS verstevigde de koppositie door dit resultaat en staat 4 punten voor op de naaste achtervolgers. Zaterdag komt Quick Boys op bezoek en bij winst pakt UVS de eerste periode.

————————————————————————————————————–

UVS 1 uitgeschakeld voor de KNVB districtsbeker

Het is UVS niet gelukt de derde ronde te bereiken van de districtsbeker. Tegen NSVV eindigde het duel in 2-2. De strafschoppen werden daarna onberispelijk genomen door de thuisploeg, terwijl William van Vliet en Lars Verlaan misten voor de ploeg van Kevin Krishan.

Na acht minuten kwamen de gastheren vanuit het niets op 1-0. Aanvaller Tomas Tavilla bracht weer evenwicht en UVS was ook overduidelijk de bovenliggende partij. Toch nam de tweedeklasser uit district Zuid even na de rust weer de leiding. Kort daarop zorgde Jim Brugman met een rake kopbal voor de eindstand. Tijdens de loterij die volgde, ging het dus fout voor de blauw-witten.

Basis UVS
Niels van der Burg (keeper), Lars Verlaan, Jasper Potjewijd, Sven Verlaan, Jeffrey van Kempen, Ruben Leugering, Jesse Hulters, Adelkarim Maatoug, Raul Dubbeldeman, William van Vliet, Tomas Tavilla.