Na 3 vrij gemakkelijke zeges op rij in de competitie, wachtte vandaag een thuiswedstrijd tegen het puntloze Purmersteijn. Vooraf werd duidelijk gemaakt dat we het niveau van de afgelopen 2 weken week in week uit moeten behalen, dit was namelijk bij vlagen smullen geblazen!

Vandaag kwam de machine van UVS 19-1 langzaam op gang en heeft het niet het gewenste niveau aangetikt. Zo startte Purmersteijn de eerste 10 minuten sterk en kreeg het een aantal goede kansen. Gelukkig voor UVS werden deze niet verzilverd en leek de blauw witte brigade wakker te zijn geschud. UVS kwam na mate de 1e helft vorderde beter in de wedstrijd en ging met een 2-0 voorsprong rusten na doelpunten van Sieb en Benk!

De 2e helft begon UVS sterk maar het was Purmersteijn die in de 57e minuut de 2-1 maakte. Hierna werd het spel van beide kanten slordig en liet UVS na om diverse kansen om te zetten in doelpunten. Echt in gevaar kwam UVS ook niet in de slotfase en werd de 4e drie punter binnengesleept!

We hebben vandaag gezien dat we iedere week een bepaald niveau moeten halen en dat de 3 punten niet vanzelf worden bijgeschreven.

Komende week oefent de 19-1 op dinsdag uit bij Foreholte en zaterdag ontvangt het 3e divisionist DHC. De competitie wordt 24 oktober hervat uit tegen De Foresters (op het moment ook ongeslagen)
op een schappelijk tijdstip van 17.30 uur in Heiloo !

Mooie ontwikkeling om te vermelden is dat Milan Bremmer na een langdurige blessureleed weer minuten heeft kunnen maken vandaag en dat Boy Tetteroo wederom een basisplaats had bij het 1e elftal van de blauw witten.

Balsponsor van deze wedstrijd: Hillenaar outdoor