Wat een waanzinnig mooi slot van de competitie! UVS 1 en 2 zijn beiden kampioen geworden.

Er is dit seizoen nooit naar buiten geroepen dat dit de doelstellingen waren maar intern was dit zeker wel het geval. Het creëren van rust en waarmaken waar je goed in bent hoeft niet van de daken geschreeuwd te worden. Laat het maar zien was en is het motto van de TC en staf.

UVS 2 speelde zaterdag 21 mei thuis tegen VVSB 2. Om kampioen te worden moest er gewonnen worden. Bij een gelijkspel was het afwachten wat concurrent Rijnsburgse Boys zou doen. Al vrij snel in de wedstrijd kwam UVS op een 1-0 voorsprong door een goal van Sjors Hermsen. Nog in de eerste helft kwam VVSB op 1-1 en dat was ook de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. UVS met veel balbezit maar op een paar kleine kansen na bleef het 1-1. In de middag verloor concurrent Rijnsburgse Boys waardoor de vlag in de Kikkerpolder gehesen kon worden. Wat een ontknoping!

Stand bovenaan de ranglijst met nog twee wedstrijden te spelen:

VLNR: Ton de Rooy, Boris Muller en Arnold Overdijk

UVS 1 speelde zelf niet, maar ging met een groot gedeelte van de selectie en staf naar de wedstrijd DSO vs Vitesse Delft. Deze wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor ook UVS op dezelfde dag kampioen werd en naar de 1e klasse promoveerde. Toeval? Dit resultaat is op de tribune bij DSO gevierd. Hieronder de beelden.

Stand bovenaan de ranglijst met nog twee wedstrijden te spelen:

Hier is jaren keihard door de TC en staf aan gewerkt. Het smeden van een goede selectie, staf en voorwaarden i.s.m. het bestuur. Fine tunen en nog eens fine tunen. Om tot de juiste samenstelling te komen, is niet altijd eenvoudig. Het is niet alleen 2/3 x per week trainen maar er komt zoveel meer bij kijken. Wellicht een leuk item om op een later tijdstip verder op in te zoomen en een kijkje in de keuken te geven.

De kampioenschappen zijn afgelopen zaterdag door de selectie gevierd en worden a.s. zaterdag na de wedstrijd tegen HVC’10 uitbundig gevierd met diverse optredens en….de organisatie van dit feest ligt in handen van de staf en een aantal ouders o.l.v. Kobus entertainment😊

Er zijn enorm veel felicitaties binnengekomen via Twitter, Facebook, Instagram, mail, Whatsapp en telefonisch. Teveel om op te noemen maar duidelijk dat UVS weer met de zaterdag selectie op de kaart staat. Wat geeft dat een goed gevoel.

Hieronder één van de felicitaties:

Kom zaterdag met zijn allen naar De Kikkerpolder om de spelers aan te moedigen en feest na afloop mee. Of je nou blauwwitter bent of niet iedereen is van harte welkom!

UVS zal er alles aan doen om de ongeslagen status op De Kikkerpolder van dit seizoen vast te houden.

Tot zaterdag!

GisterenUVS geeft niet thuis tegen Kagia
7 dagen geledenNabeschouwing HVV vs UVS
3 weken geledenRCL domineert UVS met verpletterende 0-5 overwinning