De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag en met de talentvolle A-junioren van de JO19-1 over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Isi Adima is ook volgend seizoen in het Blauw en Wit te bewonderen. Zaterdag was hij nog de matchwinnaar tegen Voorschoten’97 en scoorde in de slotminuten de verdiende 2-1.

Donny Boakye is de tweelingbroer van Ronny die bij ADO Den Haag speelt. Donny speelt van jongsafaan bij UVS. Hij is verdediger en op veel posities inzetbaar. Donny speelt nu nog in de Jo19-1 maar heeft al meerdere keren in de afgelopen maand in het tweede elftal van UVS gespeeld.

Naast Isi en Donny kunnen wij u ook melden dat de volgende spelers de overstap naar UVS maken:

Jens Maas

Ik ben geboren en getogen in Ursem, Noord-Holland. Klein dorp gelegen tussen Heerhugowaard, Alkmaar & Hoorn. Tot mijn 9e bij de dorspclub gevoetbald (SC Dynamo). Daarna 2 jaar bij SVW’27 in Heerhugowaard. Toen een jaar bij Hollandia in Hoorn. In deze tijd ook stage gelopen bij AZ. Daarna teruggegaan naar SVW’27 en daar tot mijn 18e gespeeld. Ik heb eigenlijk altijd Centraal Achterin of Linksback gespeeld. 

In 2017 begonnen met de studie Chiropractie in Bournemouth, Engeland. Hier heb ik wel door gevoetbald, maar het was een kleine universiteit, het voetbal stelde iets minder voor. Afgelopen jaar afgestudeerd en begonnen met werken.

Zakaria El Barzouhi

Ik ben Zakaria El Barzouhi, 19 jaar en speelt dit seizoen in DHC 1. In mijn vrije tijd werk ik in een sportwinkel en ga ik vanaf volgend jaar naar het HBO. Zakaria scoorde dit seizoen de enige goal voor DHC uit tegen UVS. De wedstrijd die door UVS uiteindelijk met 5-1 werd gewonnen.

Mohamed Ryahi

Mohamed is 23 jaar en woonachtig in Katwijk. Hij begon zijn voetbalcarrière bij Quick Boys maar verruilde die club later voor de V.V. Katwijk waar tot de o23 voor uitkwam. De 23 jarige Katwijker is een speler die in het bezit is van een hard schot en een winnaarsmentaliteit zoals hij dat zelf zegt. Hij heeft zijn studie sociaal maatschappelijk dienstverlening en sociaal cultureel werker afgerond.

Blijven: Cas van der Veer, Donny Boakye, Isi Adima, Delano van Wanrooij, Emmanuel Brown, Jesse Hulters, Abdelkarim Maatoug, Raul Dubbeldeman,Tim van Dam, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Benk Driessen, Bjorn van Stigt, Stijn van Stigt, Tomas Tavilla, Niels van der Burg, Romello Cuvelier, Sam  van der Vlist, Vin Buyn, Milan Bremmer, Jort Faber, Niels van Beelen.

Nieuw: Bart van der Weijden (Ter Leede), Hasan Erdogan (Valken’68), Vinicius Nacimento da Cruz (Cruzeiro), Jens Maas (Bournemouth uni), Zakaria El Barzouhi (DHC), Mohamed Ryahi (Katwijk), Bilal Bakaa (Voorschoten ’97 jeugd,).

1 week geledenUVS lijdt teleurstellende nederlaag tegen SV Nieuwkoop: 3-1
2 weken geledenMilan Werk van Voorschoten’97 naar UVS
2 weken geledenRody Redel keert terug op het oude nest!