Verslag UVS JO9-3 vs. Meerburg JO9-2

Op een koude zaterdagochtend stonden UVS JO9-3 en Meerburg JO9-2 tegenover elkaar op het voetbalveld. De temperatuur langs de lijn liet te wensen over, maar de kinderen lieten zich niet uit het veld slaan door de kou. Met enthousiasme en energie gingen ze de strijd aan.

De aanvoerder van UVS JO9-3, Sebastiaan, leidde zijn team met vastberadenheid het veld op. Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat beide teams vastberaden waren om te winnen. UVS JO9-3 wist echter al snel de controle over de wedstrijd te grijpen.

De toeschouwers zagen prachtige aanvallen over de zijkanten, waarbij de spelers van UVS JO9-3 elkaar vonden met strakke passes. De aanvalslust van UVS resulteerde in een reeks doelpunten. De kinderen toonden een indrukwekkende teamwork en techniek die veel toeschouwers langs de lijn deed glimlachen, ondanks de kou.

Meerburg JO9-2 liet zich echter niet volledig uit het veld slaan en bleef strijden tot het laatste fluitsignaal. Ze wisten een aantal mooie doelpunten te scoren, wat de sportiviteit van beide teams benadrukte.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een overtuigende overwinning voor UVS JO9-3 met een eindstand van 15-4. Ondanks de kou was het een opwindende en enerverende wedstrijd, waarin de kinderen van beide teams lieten zien wat ze in huis hebben. Applaus voor het fantastische spel, de inzet en het sportieve gedrag van UVS JO9-3 en Meerburg JO9-2.

Hieronder het fotoverslag. Klik op de foto’s voor een vergroting.

1 week geledenUVS Sportdag 2024
2 weken geledenJeugdcommissie zoekt enthousiaste ouders
3 weken geledenOranje kijken bij UVS groot succes