Verslag UVS Jo9-2 tegen SJC Jo9-2

UVS begon scherp met al in de 3de minuut de 1-0 door Zakaria. Snel erna volgde na een assist van Serhat de 2-0 door Liam. UVS bleef scherp en aanvallend!! Met een prachtige volley scoort Zakaria de 3-0 en na een voorzet van Rico scoort Serhat kort daarop de 4-0! SJC kwam weinig aan de bal en UVS bleef constant jagen op de helft van de tegenstander.. Na een prachtige assist van Serhat scoort Rico de 5-0 en na een vlammend schot tikt ook Rico de 6-0 binnen.. Het was een eerste helft met heerlijke combinaties en mooie samenwerkingen. SJC komt meer in de wedstrijd en krijgt een aantal kansen maar Eli en Twan staan ijzersterk te verdedigen! Shane heeft een prachtige redding en ligt plat onder de lat! De 2de helft krijg SJC steeds meer kansen en er valt een mooi doelpunt! 6-1! Liam tikt prachtig de 7-1 in maar al snel volgt de 7-2. Zakaria mag de 8-2 en de 9-2 op zijn naam zetten! Duidelijk dat hij de topscorer is van deze partij! SJC komt nog met 2 doelpunten tegen om de hoek kijken maar uiteindelijk winnen de jongens met een prachtige uitslag van 9-4!