MMO JO9-1 – UVS JO9-4

Om 8:30 mochten de helden van UVS JO9-4 aantreden tegen het eerste JO9 team van MMO. Het was nog redelijk donker toen we aankwamen, maar al gauw werd er een mooi veld uitgezet (op echt gras) om een mooie pot voetbal te spelen. Helaas waren er door ziekte en blessures maar 5 spelers van UVS, maar de tegenstander bood aan 5 tegen 5 te spelen op een wat kleiner veld.

De eerste helft traden we aan met Luuk in de goal en Elin, Joep, Hugo en Sem in het veld. De meegereisde supporters werden verwarmd door prachtig veldspel, goed samenspel en er werd voor elkaar geknokt. Bij de rust had Luuk een aantal mooie reddingen verricht en lukt het Joep en Hugo om te scoren, de stand was 4-2 in het voordeel van UVS.

De tweede helft nam Joep de handschoenen over van Luuk en werd de keeper. Ook Joep keepte een goede wedstrijd. De tweede helft deed qua voetbal niet onder voor de eerste helft en door het echte gras werd er fanatiek verdedigd en slidings gemaakt. Naast Joep en Hugo lukte het ook Elin en Sem om fraai te scoren, waarbij Luuk belangrijk was met wat mooie assists. De eindstand was uiteindelijk een 8-4 overwinning.

Al met al een mooie afsluiting van de eerste seizoenshelft, waarbij zelfs de tegenstander complimenten gaf voor het mooie veldspel. We hopen dat Nadia en Jesper er snel weer bij zijn, want ondanks het resultaat hebben we ze wel gemist vandaag.

1 week geledenBowling night JO14-2