UVS JO8-5 – Foreholte JO8-6

Foreholte op bezoek in de kikkerpolder!

Afgelopen weken heeft ons team hard getraind op het passen naar elkaar in het veld en het opbouwen van achter naar voor. De trainingen beginnen zijn vruchten af te werpen.. Niet te vergeten dat de spelers van de JO8-5 pas 6 jaar zijn en dus tegen veelal oudere en grote tegenstanders spelen.

De tegenstander Foreholte was taai en het liep in het begin van de wedstrijd gelijk op, al snel kwam UVS op voorsprong. 1-0, 2-0! De 2-1 volgde snel waarna het spel weer gelijk op ging.
In de rust hebben de trainers van UVS gevraagd aan de spelers om te spelen als de leeuwen uit het logo van het shirt van UVS! Dit resulteerde in een mooie derde helft waarin de score door mooi samenspel met mooie doelpunten uitliep tot 7-1.

De derde helft kostte de jongens veel kracht en zorgde voor het gecontroleerd uitspelen van het laatste kwart, door mooie acties van Foreholte is de wedstrijd geƫindigd in 7-3 voor UVS!!

Teamwork makes the dream work!! Trots op de jongens!!

1 week geledenBowling night JO14-2