De sponsorcommissie van UVS is trots u te kunnen meedelen dat Eetcafé ‘Bij Tante Jans’ uit de Stevenshof in Leiden zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Jaren terug was Theo Annokee met zijn bedrijf ook sponsor bij UVS maar nu met de nieuwe ontwikkelingen heeft hij na een aantal gesprekken met een zeer betrokken UVS’er zich weer aan UVS verbonden.

Meer over onze nieuwe sponsor

Hollandse gezelligheid en Eerlijk koken
Bij Tante Jans is een gezellig café-restaurant dat sinds 1998 met trots de inwoners van Leiden en omgeving bedient. Sindsdien is het onze missie om een gezellige ambiance te creëren gecombineerd met heerlijke gerechten waarvan bourgondisch genoten kan worden, zodat het een buitengewone eetervaring wordt.

Hoe is eigenlijk de naam ‘Bij Tante Jans’ ontstaan? Heel simpel, Tante Jans was mijn tante en kon heel goed koken. Het was altijd een feest om bij haar te eten. Bij het bedenken van de bedrijfsnaam hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Theo is eigenaar van de zaak en Ruud staat in de keuken van het eetcafé in Leiden. ‘Bij Tante Jans’ is een gezellig café – restaurant waar u heerlijk kunt dineren, maar ook voor een vers kopje koffie of een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Geniet van gerechten zoals spareribs om uw vingers bij af te likken, heerlijke malse biefstuk of varkenshaas. Neemt u vooral een kijkje op onze menukaart en laat u inspireren.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke culinaire ervaring, bel ons dan vandaag nog om te reserveren!

Meer weten? Kijk dan snel op https://www.etenbijtantejans.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
5 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief