Ook dit jaar organiseert UVS weer een Talentendag, maar nét even in een ander jasje. Dit jaar kunnen niet-leden van UVS deelnemen aan open trainingen van diverse selectie teams verspreid over meerdere avonden.

Ben je dus geen lid van UVS en kom je uit de regio Leiden/Bollenstreek? En heb jij ambitie om op het hoogste amateurniveau te spelen? Kom dan een keer meetrainen met één van de selectieteams van UVS. Onze jeugdopleiding speelt met alle selectieteams op het landelijke divisie niveau. Krijg training van de beste trainers. Speel met de beste spelers en kijk waar jouw plafond ligt. Heb je interesse om een keer mee te komen trainen? Dit is wat je dan moet doen:
Stuur een mail naar talentendag@uvs-leiden.nl met daarin jouw:
– Naam
– Geboortedatum
– Huidige club
– Huidige team
– Positie

Wij zullen je op basis van deze gegevens laten weten met welk selectieteam je kunt meetrainen en hoe laat deze trainingen zullen plaatsvinden. Daarnaast kan je ook een voorkeursdag aangeven. De trainingen zijn op maandagavond 16 maart en 6 april, en dinsdagavond 17 maart en 7 april. Schrijf je dus snel in en wie weet speel jij volgend jaar wel bij UVS op divisie niveau!

GisterenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11
EergisterenTalentendagen JO16-1 van start
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief