In een leuke wedstrijd tegen het onbekende MASV (eerste klasse) uit Arnhem (MASV was dit weekend op trainingskamp in Noordwijk zijn) boekte UVS een keurige 4-1 overwinning. Na een sterke start was het Loyd van der Wilden die een prachtige goal maakte en de 1-0 op het scorebord zette. Halverwege de eerste helft kwam de Arnhemse ploeg op 1-1.  Aan deze goal ging een overtreding vooraf, waardoor UVS stopte met voetballen en dacht aan een blessurebehandeling. MASV had daar geen boodschap aan en scoorde. Een mooi leermoment voor het elftal van Kevin Krishan. Voor rust scoorde Raul Dubbeldeman de 2-1 met een hard schot die vlak onder de lat in het doel belande waardoor UVS met een voorsprong ging rusten.

In de 2e helft liep UVS uit naar een 4-1 overwinning door goals van Jesse Hulters en Emmanuel Brown.

Als UVS in de laatste 20 minuten nog iets scherper en nauwkeuriger was geweest had het doelpunten totaal nog verder opgeschroefd kunnen worden. Al moet ook gezegd worden dat het goed voetballende en sportieve MASV meer dan prima weerstand bood en ook nog hier en daar wat kansen heeft gehad.

Een nuttige oefenwedstrijd en zeker leuk om ook eens tegen een onbekende tegenstander te voetballen.

Na afloop kwam de staf en het bestuur van MASV en UVS nog bijeen in de businessruimte van UVS
Al met al een geslaagde oefenwedstrijd tegen MASV uit Arnhem

Dinsdag staat FC Boshuizen – UVS op het programma. Deze wedstrijd begint om 20,00 uur op de Boshuizerkade in Leiden.

Selectie UVS tegen MASV: Wesley  Kerkvliet, Romello Cuvelier, Roy Verplancke, Sven Verlaan, Lars Verlaan, Max Arnoldus, Abdelkarim Maatoug, Jesse Hulters, Loyd van der Wilden, Raul Dubbeldeman, Mitchell Abdoel, Boris Muller, Marvin Sloos, Bjorn van Stigt, Thijs de Roy van Zuijdewijn, Boy Tetteroo, Emmanuel Brown.