De wedstrijd tussen SV Die Haghe en UVS is ten einde gekomen, met een eindstand van 2-1 in het voordeel van SV Die Haghe. Deze overwinning betekent dat UVS zich zal voorbereiden op de 2e klasse.

De eerste helft begon met de aftrap door scheidsrechter Elswijk. Die Haghe kreeg al vroeg een vrije trap net buiten de zestien, maar deze leverde geen resultaat op. In de 13e minuut kreeg UVS de eerste kans van de wedstrijd, maar deze werd gemist. Die Haghe kreeg vervolgens een aantal schoten op doel, maar zonder succes. In de 42e minuut maakte UVS een behoorlijke verdedigingsfout, waardoor UVS op achterstand kwam: 1-0. Vlak voor rust kreeg Verlaan van UVS nog een goede kans op de gelijkmaker, maar de keeper van Die Haghe wist de bal uit zijn doel te boksen. De ruststand was dus 1-0 in het voordeel van Die Haghe.

In de tweede helft moest UVS uit een ander vaatje gaan tappen om de achterstand om te draaien. Die Haghe begon sterk en raakte zelfs de onderkant van de lat. UVS ontsnapte aan een grotere achterstand. In de 61e minuut scoorde Die Haghe op een bizar moment, terwijl UVS nog aan het wisselen was. De stand was nu 2-0. UVS bleef echter strijden en creëerde kansen, maar het ontbrak aan doelpunten. In de 69e minuut scoorde Jeffrey van Kempen een prachtige goal voor UVS, waardoor het verschil werd verkleind naar 2-1.

UVS zette alles op alles om de gelijkmaker te scoren, maar het lukte niet. Die Haghe verdedigde alleen nog maar en UVS miste enkele kansen. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor SV Die Haghe.

UVS zal zich nu moeten voorbereiden op de 2e klasse, terwijl SV Die Haghe de overwinning viert. Het was een spannende wedstrijd waarbij beide teams kansen kregen, maar Die Haghe uiteindelijk aan het langste eind trok.