Zaterdag 15 april staan er veel mooie wedstrijden op het programma maar ook een geweldige feestavond (zie hieronder).

Zo speelt UVS Jo10-1 om 12:45 uur een voorwedstrijd tegen Feyenoord Jo10-1. Om 14:30 uur trapt ons vlaggenschip af tegen Wippolder.

UVS- Wippolder

Het is nog niet erop of eronder voor UVS, want met nog zes duels te gaan zijn er nog altijd achttien punten te verdienen. Of dat reëel is voor de blauwwitten valt echter zwaar te bezien. Tot nu werden immers pas negentien punten gepakt in twintig wedstrijden en daardoor wordt de twaalfde plaats ingenomen. De Leidenaren zullen minimaal nog een plekje moeten klimmen om nog in de nacompetitie uit te kunnen komen. Of er meer in zit, zal de tijd moeten uitwijzen. Zaak is om de punten hoe dan ook te houden in de Kikkerpolder zodat HVV en Nootdorp wellicht iets benaderd kunnen worden op de ranglijst. In het heenduel ging UVS er met 3-1 vanaf in Delft en kon enkel Boy Tetteroo het net vinden. UVS won thuis tot dusverre drie keer, terwijl de in hetzelfde jaar opgerichte vereniging uit Delft vijf keer won op vreemde bodem. Wippolder is de huidige nummer zes en staat op gelijke hoogte met Forum Sport en Valken’68.

In de avond vanaf 20:30 uur geven de vrouwen van UVS en LSVV gezamenlijk een feest in ons clubhuis. Iedereen van UVS en LSVV is van harte welkom om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Dus trommel al je teamgenoten op en maak het feestje compleet.

1 maand geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 maanden geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
2 maanden geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11