Afgelopen woensdag vond in de kantine van ons Clubhuis een algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Een goed gevulde kantine werd -onder het genot van wat lekkers- bijgepraat over alle gebeurtenissen op de club van de afgelopen periode en werden daarnaast ook meegenomen in alle lopende en toekomstige ontwikkelingen op en rond de velden. Zo informeerde de voorzitter Lucas Riethoven de aanwezige leden over onder andere de aanpak van de wateroverlast bij veld 2 en de parkeerplaats, vertelde hij over de voortgang omtrent de LED verlichting op veld 1 en 2 en praatte hij iedereen bij over de afronding van onze energietransitie en het nieuwe ballenhok onder de tribune.

Daarnaast gaf onze jeugdvoorzitter en tevens voorzitter bouwcommissie Pim Sloos een presentatie over de grote renovatie van het kleedkamergebouw dat komende zomer staat gepland en informeerde secretaris Pascal van Es de leden over de gevolgen van de Wetgeving Uitvoering Single Use Plastics (SUP) die 1 januari 2024 ingaat en waarmee UVS afscheid neemt van al het wegwerpplastic.

Hoogtepunt van de avond was toch wel de huldiging van 15 van de 25 (!) jubilarissen die aanwezig waren. Iedere jubilaris werd individueel toegesproken door de voorzitter en ontving uit handen van de bestuursleden een mooie bos bloemen en een speciaal geschenk ter nagedachtenis aan deze mooie gebeurtenis:

25 jaar: Ad de Groot, Mark Teske, Hans Oudshoorn, Klaas Gort, Robert van Egmond & Michel Tijssen

40 jaar: Jack Honsbeek, Cees Verton, Henk Zandbergen

50 jaar: Arie van der Hoogt, Sam Erades & Philip van der Veen

60 jaar: Hans Neuteboom

70 jaar: Herman Vermeer

75 jaar: Koos Veefkind

De jubilarissen die niet aanwezig konden zijn zullen uiteraard op een andere wijze door het bestuur in het zonnetje worden gezet.

Een ander heuglijk moment was de verkiezing van het nieuwe bestuur. Het (interim) bestuur, aangetreden in februari dit jaar en aangesteld tot 1 januari 2024, heeft aangegeven voltallig verkiesbaar te zijn waar de leden unaniem mee instemden. Ook de huidige kascommissie stelde zich weer allemaal herkiesbaar en mochten hetzelfde applaus ontvangen waarmee ook hun termijn weer is verlengd.

Na de afsluiting van de vergadering werd er nog volop nagepraat aan de bar met felicitaties en mooie anekdotes waarmee deze succesvolle en feestelijke ALV werd afgesloten.

En als afsluiter nog een compliment aan de aanwezige vrijwilligers van de barcommissie die alle aanwezigen wederom uitstekend hebben verzorgd met een hapje en een drankje.

Het bestuur van UVS

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop