Een dag om niet te vergeten

Op zaterdag 29 juni was het eindelijk zover: de langverwachte medewerkersmiddag bij UVS vond plaats. Dit jaar voor de tweede keer na een lange periode van afwezigheid. Ondanks de vakantieperiode en de Leidse lakenfeesten, was de opkomst groot.

De middag begon met een warm welkomstwoord van Lucas Riethoven, onze voorzitter. Met een stralende glimlach bedankte hij iedereen namens het bestuur voor hun toewijding en betrokkenheid bij UVS, en deelde hij enkele spannende plannen en ontwikkelingen voor de toekomst. Zijn woorden zetten de toon voor een dag vol gezelligheid en samenhorigheid.

Na het officiƫle gedeelte onder de warme zon en in goed gezelschap genoten de aanwezigen van een heerlijke barbecue en heerlijke salades. De sfeer was fantastisch en het enthousiasme werkte aanstekelijk. De gesprekken waren geanimeerd, de lachende gezichten talrijk, en het was duidelijk dat iedereen het enorm naar hun zin had.

De middag vloog voorbij en al snel klonk de vraag: “Wanneer is de volgende keer?” Het succes van deze middag smaakte duidelijk naar meer.

Hieronder vind je een fotoverslag van deze onvergetelijke medewerkersmiddag. We hopen dat je net zo geniet van het terugblikken als wij deden van de dag zelf!

Klik op de foto’s voor een vergroting

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?