Zaterdag 26 september stond de 1e thuiswedstrijd in de competitie op het programma. Op het hoofdveld van de kikkerpolder wachtte het altijd stugge Ter Leede.

MassaH sportmassage balsponsor

Na een zeer goede trainingsweek starte de 19-1 furieus aan de wedstrijd. Direct was duidelijk dat het niveau met de week omhoog gaat. Positiespel met 1 a 2 keer raken, zaken die getraind werden kwamen allemaal tot uiting. Binnen 25 minuten stond een tussenstand van 5-0 op het scorebord! Waarbij een aantal goals uit het welbekende ‘boekje’ werden gemaakt. Vlak voor rust werd het nog 6-0 na een beheerste afronding.

Publiek, spelers en staf genoten de eerste helft!

Na rust bleef UVS de betere partij, toch kwam Ter Leede 2x tot scoren na rust. Hier en daar nog wat kansen voor UVS, maar de scherpte zoals in de eerste helft ontbrak. Voor de statistieken werd een kwart voor tijd de 7-2 nog gemaakt.

Een wedstrijd waar UVS in de 1e helft met veel krachten heeft gesmeten en deze lijn door dient te zetten in deze vreemde competitie waar het lijkt dat er een kleine kopgroep zal ontstaan die voor de titel gaan strijden.

Volgende week uit naar KFC om 14.30 uur daar zullen we het zelfde niveau moeten halen als de 1e helft om de 3 punten mee terug naar Leiden te nemen!

De neefjes Sam v.d. Vlist (UVS) en Mees van Biezen (Ter Leede) na de wedstrijd op de foto

GisterenBowling night JO14-2