Beste leden, vrienden, en enthousiaste supporters van UVS,

Bijna een jaar geleden begon ik samen met 4 andere leden van UVS als bestuursvoorzitter aan de uitdagende taak om UVS weer op de kaart te zetten, zowel sportief als organisatorisch en hebben we de afgelopen periode ook samen met de verschillende commissies en vrijwilligers grote én kleine stappen gezet in onze plannen. Middels berichten op deze site en socials proberen wij onze leden maximaal te informeren over al deze ontwikkelingen.

Maar we zijn nog lang niet klaar. De ideeën van het bestuur maar ook vanuit de leden zelf borrelen over, en we zijn vastberaden om zowel organisatorisch, het complex als op sportief gebied de maximale stappen te zetten. Van de grote renovatie van het kleedkamer gebouw deze zomer tot een kapotte lamp of een prullenbak die staat te klapperen in de wind: er is de komende periode veel te doen bij UVS en de ontwikkelingen – groot en klein – volgen elkaar snel op.

En hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Of je nu een schilder, timmerman, lasser bent, of gewoonweg enthousiasme hebt om ergens aan mee te helpen, elke bijdrage is waardevol. Een uurtje van je tijd is al waardevol en kunnen we goed gebruiken. Samen kunnen we sneller ons einddoel bereiken en UVS het complex geven wat haar leden verdienen.

Dus wil je helpen bouwen aan een prachtige toekomst voor UVS? Neem contact met mij op via voorzitter@uvs-leiden.nl en laten we samen de volgende stappen maken.

Tot slot
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan alle leden, vrijwilligers en betrokkenen die alle ontwikkelingen bij UVS tot op heden mogelijk hebben gemaakt. Het is jullie inzet en toewijding die UVS tot leven brengen, en daarvoor ben ik jullie zeer dankbaar.

Namens het bestuur van UVS,

Lucas Riethoven

3 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
5 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
5 dagen geledenJanson & Bolland nieuwe sponsor UVS