UVS heeft zich versterkt met de talentvolle aanvaller Stan Spies voor het komende seizoen. De 23-jarige Spies, bekend om zijn vermogen om gemakkelijk te scoren, zal de voorhoede van UVS verrijken met zijn veelzijdigheid en ervaring. Hoewel hij op alle posities in de voorhoede kan spelen, is zijn favoriete positie die van linksbuiten.

De overstap naar UVS markeert een terugkeer naar zijn roots voor Stan Spies. Eerder kwam hij uit voor GHC gevolgd door UVS. Vervolgens heeft hij een aantal jaren bij Foreholte gespeeld. Nu keert hij terug naar de club waar hij eerder voor uitkwam. Hiermee is de cirkel weer rond.

Naast zijn voetbalcarrière is Stan Spies ook actief in het onderwijs, waar hij lesgeeft op basisscholen in de gemeente Teijlingen. Deze combinatie van sportieve en maatschappelijke betrokkenheid kenmerkt Stan als een veelzijdige en toegewijde persoon.

UVS verwelkomt Stan Spies met open armen en wenst hem veel plezier en succes in zijn nieuwe uitdaging. Met zijn talent en toewijding zal hij ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor UVS.

Update selectie 2024/ 2025

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag selectie over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Blijven: de volgende spelers van de huidige selectie hebben laten weten dat ze UVS trouw blijven:
Gijs Verduyn (komt over van UVS JO19-1), Timo Lagerberg, Benk Driessen, Donny Boyake, Nathaniel Artist, Milan Bremmer, Indy Hadji, Luca van Belen, Cas van der Veer, Isi Adima, Jesse Hulters, Abdelkarim Maatoug, Tim van Dam, Marouan Maatoug, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Bjorn van Stigt, Stijn van Stigt, Tomas Tavilla, Romello Cuvelier, Sam van der Vlist, Bart van der Weijden, Hasan Erdogan, Stan Kleer, Roemer Buis, Tom Kerkhoff, Dean Hulters, Luuk van der Vlist, Emmanuel Brown.

Nieuw: Stan Spies (Foreholte), Daan Prins (Ter Leede), Jeffrey van Kempen (Ter Leede).

1 week geledenUVS lijdt teleurstellende nederlaag tegen SV Nieuwkoop: 3-1
2 weken geledenMilan Werk van Voorschoten’97 naar UVS
2 weken geledenRody Redel keert terug op het oude nest!