Afgelopen zondag was het weer zover: Sinterklaas en zijn trouwe Pieten brachten een bezoek aan UVS. Alsof dat nog niet genoeg was, hadden de voetbalpieten eerder die week al een verrassingsbezoekje gebracht aan de jonge talenten van de onder 9 jeugd. En alsof het zo gepland was, waren afgelopen zondag de ukken van UVS aan de beurt om de goedheiligman en zijn kleurrijke gevolg te ontvangen.

De zondagochtend werd al snel doordrenkt met een onmiskenbaar feestelijke sfeer. Kleine voetballertjes en voetbalstertjes keken vol verwachting uit naar de komst van Sinterklaas. Terwijl de zon voorzichtig haar stralen liet vallen op De Kikkerpolder, werd de lucht gevuld met vrolijke geluiden van opgewonden kinderen. Het beloofde een onvergetelijke ochtend te worden.

Als klap op de vuurpijl werden de kinderen niet alleen getrakteerd op het bezoek van de goedheiligman, maar kreeg elk kind ook nog eens een verrassingscadeautje uit de beroemde zak van Sinterklaas. Het was hartverwarmend om te zien hoe de gezichtjes van de kinderen oplichtten van vreugde bij het ontvangen van hun cadeautjes. De magie van Sinterklaas leefde in volle glorie in het clubhuis van UVS.

Terwijl we terugblikken op deze betoverende ochtend, kijken we vol verwachting uit naar volgend jaar. Hopelijk mogen we Sinterklaas en zijn Pieten dan opnieuw verwelkomen bij UVS voor een minstens zo feestelijke viering. Tot volgend jaar, Sinterklaas, en bedankt voor de onvergetelijke herinneringen die je ons schonk op deze magische ochtend!

Hieronder het fotoverslag. Klik op de foto’s voor een vergroting.

2 weken geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 weken geledenOpen trainingen meidenvoetbal
2 weken geledenBallenkar nodig? Installeer je TapKey!