De sponsorcommissie van UVS is verheugd te melden dat Schilder en onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden zich als sponsor aan UVS heeft verbonden.

Met een schildersbedrijf als Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omstreken kunt u zeker zijn van gedegen en professioneel vakmanschap. Van een kleine klus binnenshuis tot secuur schilderwerk aan uw monumentale pand of groot onderhoud aan uw bedrijfspand, Onderhoudsbedrijf Sloos is de juiste partner voor al uw schilderwerk. Voor ieder project wordt door uw vakman de beste aanpak gezocht. En met een Sikkens Quality Painter weet u zeker dat u een vakman in huis haalt, met de juiste diploma’s en vele jaren ervaring. Hij is er ook voor een onderhoudsplan op maat; het HuisSchilderPlan.

Over
Uw huis is uw thuis en het is belangrijk dat u zich hier goed voelt. Een beetje kleur in huis kan veel sfeer in huis creƫren en uw woning echt laten leven. Daarnaast wordt bijvoorbeeld uw houtwerk door verf beschermd tegen weersinvloeden en beschadiging. Ook voor bedrijven en instellingen uit de regio Leiden is het belangrijk om representatief voor de dag te komen. Uw schildersbedrijf kan als Sikkens Quality-painter zorgen voor de juiste ambiance binnen uw werkomgeving.

Contact
Onderhoudsbedrijf Sloos
Staverse Jolwerf 5
2317 DW Leiden
06 – 46 20 54 57
sloos@live.nl
Website: https://www.sloos-schilderwerken.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?
2 weken geledenStralende medewerkersmiddag bij UVS