Royal Print en Poolcafé The Church hebben zich als sponsor aan UVS verbonden. Hiermee zijn wij erg gelukkig en zo blijft de groep sponsoren bij UVS groeien

Meer over RoyalPrint

RoyalPrint uit Voorschoten is een vertrouwd adres voor al uw vragen op het gebied van reclame en signing. Samen met u vergroten we de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie en zorgen we voor een inspirerende omgeving waar gebruikers en bezoekers zich prettig voelen.
RoyalPrint is uw partner voor autobelettering, gevelreclame en raamfolie’s. Maar ook voor naadloos fotobehang en (akoestische) textielframes.
Lees meer over onze aanpak.

Jouw zekerheden bij RoyalPrint
Altijd snel geleverd
Heldere communicatie
Goede garantieregeling
Erkend signbedrijf
Gegarandeerde kwaliteit

RoyalPrint
Industrieweg 25
2254 AE Voorschoten
T: 071 – 56 21 333
E: info@royalprint.nl
W: https://www.royalprint.nl/


Meer over Poolcafé The Church

Midden in het centrum van Leiden, in de Nieuwstraat, is dit sfeervolle Poolcafé gevestigd. Het concept is UNIEK in Leiden; 4 pooltafels, speelautomaten, groot scherm, een dartbord en een gezellige bar in het pand van een voormalige (rooms-katholieke) kerk.

Nieuwsgierig?! Wij zijn 7 dagen in de week geopend, dus kom snel een keer langs om de sfeer te proeven. Het Poolcafé is volledig AIRCONDITIONED dus ook prima vertoeven tijdens de warme zomermaanden.

Reserveren is mogelijk (ook voor grotere gezelschappen) bel gedurende onze openingstijden, online via deze website of stuur een mail naar info@poolcafethechurch.nl. Vooral in de weekenden is dit aan te raden!

Poolcafé The Church is volledig rookvrij.

Poolcafé the Church
Nieuwstraat 45
2312KA LEIDEN
071 514 5335
info@poolcafethechurch.nl
Website: https://www.poolcafethechurch.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden

5 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
7 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
1 week geledenJanson & Bolland nieuwe sponsor UVS