We zijn verheugd om aan te kondigen dat Rody Redel terugkeert naar UVS, waar hij zijn voetbalcarrière begon en waar hij nu weer zijn talent zal tonen in het blauw en wit van onze club.

Rody heeft een lange geschiedenis bij UVS, waar hij vanaf de E (O10) tot en met de B (O17) jeugdteams heeft doorlopen voordat hij zijn horizon verbreedde bij eersteklasser Valken’68. Bij Valken’68 maakte hij op slechts 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal en speelde daar tot en met vorig seizoen. Dit seizoen koos Rody ervoor om een stap terug te doen vanwege zijn studie en het rooster dat voetballen op niveau bemoeilijkte. Hij vond zijn plezier in het spel bij een vriendenelftal van Valken’68.

Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met zijn studierooster dat het volgend seizoen weer mogelijk maakt om prestatievoetbal te spelen, keert Rody terug naar zijn roots bij UVS. Op 26-jarige leeftijd brengt hij een schat aan ervaring mee naar ons nog jonge elftal, onder leiding van trainer John Hage.

Naast zijn voetbalpassie is Rody actief in zijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden. Ook vindt hij zijn weg in de professionele wereld als HR-medewerker bij LeasePlan. Met maar liefst 128 officiële wedstrijden bij Valken’68 1 op zijn naam, brengt Rody niet alleen talent maar ook leiderschap en ervaring mee naar UVS.

We zijn enorm blij om Rody terug te verwelkomen op het oude nest en wensen hem veel succes en plezier bij UVS. Met zijn terugkeer versterken we niet alleen onze selectie, maar ook onze banden met een van onze eigen talenten. Welkom terug, Rody! 🎉⚽️

Update selectie 2024/ 2025

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag selectie over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Blijven: de volgende spelers van de huidige selectie hebben laten weten dat ze UVS trouw blijven: Mehdi Ajachi, Jesse Belt, Vinicius da Cruz, Gijs Verduyn (komt over van UVS JO19-1), Timo Lagerberg, Benk Driessen, Donny Boyake, Nathaniel Artist, Indy Hadji, Luca van Belen, Cas van der Veer, Isi Adima, Jesse Hulters, Abdelkarim Maatoug, Tim van Dam, Marouan Maatoug, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Bjorn van Stigt, Tomas Tavilla, Romello Cuvelier, Sam van der Vlist, Bart van der Weijden, Stan Kleer, Roemer Buis, Tom Kerkhoff, Dean Hulters, Luuk van der Vlist, Emmanuel Brown.

Nieuw: Rody Redel (Valken’68), Stan Spies (Foreholte), Daan Prins (Ter Leede), Jeffrey van Kempen (Ter Leede).

2 weken geledenTopscorerslijst allertijden UVS 1
1 maand geledenSelectie UVS 24/25
1 maand geledenSoufiane Boukhidous van LFC naar UVS