Het bestuur van UVS is blij Rob de Jong officieel te kunnen presenteren als coördinator onderbouw JO8-JO13 voor het seizoen ’20-’21.

Rob is geen onbekende van de club. Hij is al enkele jaren succesvol als trainer en heeft zelf ook veel voetbalervaring opgedaan als speler. Hij heeft zelf op hoog niveau gevoetbald en is druk bezig zijn UEFA licentie te behalen.

Rob zal komend seizoen alle trainingen coördineren, begeleiden en uitzetten van de niet-selectieteams in de onderbouw. Het doel is om alle jeugdleden goede trainingen te geven waarbij naast voetbalplezier ook techniek, balgevoel en coördinatie speerpunten zullen zijn. Ook zal Rob gaan bekijken hoe en op welke wijze de niet-selectie teams beter kunnen aansluiten bij het niveau van de selectieteams en op welke manier de eventuele doorstroming van eigen jeugd naar de selectie kan worden bevorderd. Rob zal komend seizoen bijgestaan worden door een groot aantal ervaren trainers die onder zijn supervisie de jeugdopleiding van de onderbouw een positieve impuls moet geven. Zie hierover ook de eerdere berichtgeving over de vernieuwde inrichting van de trainingen onderbouw.

Wij wensen Rob veel succes en plezier in deze uitdagende en belangrijke functie.

Het bestuur

Rob de Jong als trainer van de JO12-1
EergisterenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
3 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal
4 dagen geledenUVS in het Leids Nieuwsblad