Met trots kondigt UVS aan dat voormalig profvoetballer Randy Wolters in het seizoen 2024-2025 weer de clubkleuren van UVS zal dragen. Randy begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van UVS (voor die periode kwam hij uit voor Lugdunum en ADO Den Haag) en maakte in 2008 de overstap naar FC Utrecht. Dit was het begin van een indrukwekkende carrière in het betaalde voetbal, waarin hij uitkwam voor verschillende clubs in binnen- en buitenland.

“Wij zijn ontzettend blij dat Randy terugkeert naar UVS en naar zijn geboortestad Leiden,” aldus het bestuur en TC van UVS. “Zijn ervaring en passie voor het spel zullen ongetwijfeld een enorme aanwinst zijn voor onze club. We kijken ernaar uit om hem weer in het blauw-wit te zien schitteren.”

Randy Wolters zelf is eveneens enthousiast over zijn terugkeer: “UVS voelt altijd als thuis. Het is geweldig om terug te zijn waar het voor mij allemaal begon. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn steentje bij te dragen aan de club.”

Met de terugkeer van Randy Wolters hoopt UVS niet alleen sportief te profiteren, maar ook de jeugd te inspireren. Zijn carrière is een voorbeeld van waar hard werken en toewijding toe kunnen leiden. De club ziet uit naar een succesvol seizoen met Randy in de gelederen en heet hem van harte welkom terug bij de UVS-familie.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?