De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat verfgroothandel ProCoatings zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Jaren terug was Jerry Schols met zijn bedrijf ook sponsor bij UVS maar nu met de nieuwe ontwikkelingen heeft hij na een aantal gesprekken zich weer aan UVS verbonden.

Meer over onze nieuwe sponsor

ProCoatings is een professionele onafhankelijke verfgroothandel met een zeer breed assortiment van meer dan 10.000 producten en diensten. Wij leveren onder andere professionele bouwverven, (meubel)lakken, industriële coatings, vloersystemen en een breed scala aan schildersgereedschappen.

Ruim 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring in de verfbranche en filialen in Alkmaar, Almere, Amstelveen / Uithoorn, Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam West, Den Haag, Drachten, Eemnes, Emmen, Groningen, Haarlem Oost, Haarlem West, Heemskerk, Hilversum, Hoogeveen, Katwijk, Leeuwarden, Leiden, Nieuwegein, Oostzaan, Purmerend, Rijswijk, Sneek, Utrecht, Volendam, Woerden, Zwaag en Zoetermeer. ProCoatings vormt een sterk, groeiende, servicegerichte en zeer betrouwbare partner in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

Alles wat een vakman in de professionele schilderbranche nodig heeft

Wij voorzien onze klanten van materialen, technische ondersteuning, voorlichting en technieken voor vele ondergronden (variërend van hout tot beton & metaal tot steen). Alles wat een vakman in de professionele schildersbranche nodig heeft, is op voorraad te vinden binnen ons assortiment.

Wij zijn compleet, dichtbij en heten u graag welkom bij ProCoatings!

Meer weten? Kijk dan snel op https://www.procoatings.nl/


Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
5 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief