De sponsorcommissie van UVS is verheugd om aan te kondigen dat Play2Improve zich als sponsor aan UVS heeft verbonden.
Jaren geleden was Play2Improve ook sponsor van UVS. Nu met alle nieuwe ontwikkelingen bij UVS is ook Play2improve weer aangesloten als sponsor.


Meer over onze nieuwe sponsor
Voetbalacademie Play2Improve is in 2015 gestart met het organiseren van diverse voetbalactiviteiten. De voetbalacademie is gespecialiseerd in het geven van techniektraining aan spelers van alle leeftijden. Functionele techniek, tactiek en plezier staan centraal binnen alle trainingen.

Door samen te werken met diverse voetbalverenigingen uit de Bollenstreekregio wil Play2Improve een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal en de vereniging. Play2Improve tracht dit te bereiken door het opzetten van interne techniekscholen binnen de vereniging en het geven van Train-de-trainer curssen bij de vereniging.

Naast de wekelijkse activiteiten organiseert Play2Improve in de schoolvakanties voetbalkampen. Deze kampen worden bij verenigingspartners georganiseerd en is toegankelijk voor alle geĆÆnteresseerd voetballers uit de regio. Deelnemers voelen zich gedurende een voetbalkamp een ware prof en beleven leerzame dagen. Play2Improve is tevreden als deelnemers voldaan en met een glimlach weer huiswaarts keren.
Website: https://voetbal.play2improve.nl/


Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?