Aankomende weken ligt de competitie 3 weken stil daarom worden er diverse oefenwedstrijden ingepland voor de mannen van Hous en Jelle.

Dit keer waren de mannen van FC Amsterdam aan de beurt, de mannen uit Amsterdam kwamen met maar liefs 6 wisselspelers naar Leiden met waar UVS 1 hele wissel op de bank had zitten.

De mannen begonnen erg onrustig en niet scherp, de snelle jongens en meiden uit Amsterdam zette gelijk goed druk en scoorde dan ook binnen 3 minuten de 0-1. De mannen uit Amsterdam waren ook net wat brutaler kleine overtredingen, ff shirtje trekken en dit soort kleine vergrijpen wat ook een beetje bij voetbal hoort, de mannen van UVS zijn gewoon nog wat te lief en mogen best wat fysieker en brutaler worden hierin.
Gelukkig herpakte de mannen zich en kregen meer grip op de wedstrijd, de eerste kansjes ontstonden helaas werden deze niet verzilverd in een doelpunt, de mannen gingen dan ook met een 0-1 de rust in.

In de tweede helft was het een beetje het zelfde verhaal als het laatste deel van de eerste helft, UVS drong wat meer aan bij het doel van FC Amsterdam. Na een overtreding op Robert kregen de mannen een vrije trap en Robert verzilverde deze zelf 1-1!

Aankomende donderdag en zaterdag zullen er weer oefenwedstrijden worden gespeeld om zo verder te bouwen met deze groep ter voorbereiding op volgend seizoen.