Nikivor van Rijn nieuwe trainer JO19-1
Voor het seizoen 2021-2022 gaat UVS de samenwerking aan met Nikivor van Rijn (36) als trainer van de JO19-1. Nikivor is een een gedreven voetbaltrainer/coach, met een verleden als speler van Voorschoten ’97 op landelijk niveau en als trainer heeft hij het eerste elftal van voetbalvereniging UDO uit Oegstgeest getraind. Ook is Nikivor interim trainer en coach van Voorschoten ’97 zondag 1 (2e klasse) geweest.

Nikivor brengt een mooie mix van ervaring en ambitie naar UVS: ‘Mijn ambitie is om met talentvolle spelers te werken en hen nog beter te maken als individu. Uiteraard is de teamprestatie ook van groot belang. Daarbij wil ik binnen vier jaar mijn Trainer Coach I diploma behalen.’

Als UVS zijn we blij met de komst van Nikivor en wensen hem veel succes!

Dennis Rijling nieuwe trainer JO17-1
Voor het seizoen 2021-2022 gaat UVS de samenwerking aan met Dennis Rijling (29 jaar) als trainer van de JO17-1. Dennis heeft de opleiding Sport en Bewegen gevolgd en heeft tevens zijn UEFA C en B licentie behaald bij de KNVB. Als voetbaltrainer heeft hij verschillende elftallen van Voorschoten ’97 onder zijn hoede gehad, van de jongste jeugd tot de JO15-1 die onder zijn leiding geplaatst zijn voor de promotieklasse. Als speler heeft Dennis de jeugdselectie-teams van Voorschoten ’97 doorlopen, waarbij hij 2 de klasse tot hoofdklasse heeft gespeeld.

We heten Dennis van harte welkom en wensen hem veel succes voor komend seizoen!

Joël Bleichrodt nieuwe trainer van de JO15-1
Joël gaat al op voor zijn 7e seizoen als trainer van UVS. In 2015 begon hij als trainer bij UVS, nadat hij als speler de hele jeugdopleiding van VV Noordwijk had doorlopen. Bij UVS trainde hij de C3, 2 jaar de JO15-2 en de afgelopen 3 jaar de JO13-1, uitkomend in de 2e divisie. Komend jaar gaat Joël met de JO15-1 de strijd aan in de landelijke 4e divisie. Het belangrijkste hierbij is om de spelers weer een goede stap te laten zetten in hun ontwikkeling. We wensen Joël veel succes!

UVS verlengt samenwerking met Michael Lamers als trainer van de JO13-2
Michael Lamers, voor iedereen een bekend gezicht binnen UVS, heeft dit seizoen de JO13-2 onder zijn hoede. Daarom zijn we blij te kunnen vermelden dat UVS en Michael de samenwerking hebben verlengd. In het seizoen 2021-2022 zal Michael wederom de trainer zijn van de JO13-2. We wensen Michael veel succes met dit nieuwe elftal!

Saïd Boutahar trainer van de JO11-selectie
UVS heeft een overeenkomst gesloten met Saïd Boutahar als trainer voor de JO11-selectie voor het seizoen 2021-2022. Dit seizoen is Saïd de uitermate gedreven trainer van de JO9-1, en hij zal volgend seizoen de volledige JO11-selectie onder zich krijgen. Saïd zal voor velen een bekend gezicht zijn,
gezien zijn verleden in het betaalde voetbal. Hij begon zijn loopbaan bij Feyenoord en kwam vervolgens uit voor Excelsior, RKC Waalwijk, NEC en Willem II, en speelde in de Primera Division bij Real Zaragoza. Uiteindelijk sloot Saïd zijn voetbalcarrière af in Qatar.

Als UVS zijn we blij een trainer met dergelijke internationale ervaring binnen de gelederen te hebben. We wensen Saïd veel succes met de aankomende JO11-selectie!

Saïd Ait El Houssi trainer van de JO9-selectie
UVS heeft een overeenkomst gesloten met Saïd Ait El Houssi als trainer voor de JO9-selectie voor het seizoen 2021-2022. Saïd is dit seizoen de bevlogen trainer van de JO8-1, en zal volgend seizoen de volledige JO9-selectie onder zich krijgen. Hij is begonnen met voetballen bij Teylingen in de E1 en heeft daarna alle selectie-teams doorlopen, tot uiteindelijk het 1 e elftal. Hier speelde hij met drie broers in hetzelfde team. Vervolgens heeft Saïd nog bij FC Boshuizen gespeeld waarna hij vanwege knieklachten heeft moeten stoppen met zijn actieve voetbalcarrière. Op dit moment speelt Saïd nog
als recreant in een zaalvoetbalteam.

Als UVS zijn we uitermate tevreden met Saïd als trainer voor deze jonge selectie en wensen hem veel succes!

Openstaande trainersposities binnen UVS voor seizoen 2021-2022
Voor seizoen 2021-2022 is UVS nog op zoek naar een trainer voor:

  • JO13-1 (2de divisie) – kandidaten beschikken bij voorkeur over diploma TC-3
  • JO15-2 (eerstejaars selectie) – kandidaten beschikken over diploma jeugdvoetbaltrainer of zijn bezig met TC-3
  • JO17-2 (eerstejaars selectie) – kandidaten beschikken over diploma jeugdvoetbaltrainer of zijn bezig met TC-3

Mocht je interesse hebben in een van de bovenstaande vacante trainersposities, of een geschikt iemand kennen, neem dan contact op met Henk Buyn (marie-jose77@hotmail.com of 06-20656471).

7 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal
1 week geledenKom bij de Ukken van UVS
2 weken geledenUVS JO11-1 ongeslagen kampioen