We zijn verheugd om aan te kondigen dat Robert Kampen komend seizoen onze nieuwe keeperstrainer zal zijn voor de jeugd bij UVS. Het is een bijzondere terugkeer naar de club waar hij ooit begon in de F’jes.

Hoewel Robert door school, werk en blessures vrij vroeg moest stoppen met prestatievoetbal, heeft hij zijn liefde voor het keepen nooit verloren. Hij heeft zelfs in verschillende vriendenteams de handschoenen aangetrokken om zijn passie levend te houden.

Na zijn tijd bij UVS begon Robert zijn trainerscarriĆØre als jeugd- en seniorenkeeperstrainer bij vv UDO. Daarna heeft hij zijn kennis en ervaring uitgebreid als keeperstrainer bij clubs als Football Factory (4e klasse), Lugdunum (3e klasse), FC Boshuizen (1e klasse) en Tac’90 (Hoofdklasse en 1e klasse).

Met zijn toewijding aan het vak heeft Robert het Goalkeepercoach C-certificaat behaald en is hij tevens een ervaren Video Analist. Zijn expertise en passie voor het ontwikkelen van keepers zullen een waardevolle toevoeging zijn aan ons jeugdtrainerskorps.

We heten Robert van harte welkom terug bij UVS en kijken uit naar een succesvol seizoen waarin onze jeugdkeepers kunnen groeien en bloeien onder zijn begeleiding.

EergisterenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
3 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal
4 dagen geledenUVS in het Leids Nieuwsblad