Emre Erdogan

We hebben weer goed nieuws! Emre Erdogan, een getalenteerde voetballer van 24 jaar oud, heeft zojuist zijn overstap naar UVS aangekondigd. Momenteel speelt Emre bij Full Speed in Delft, dat uitkomt in de zaterdag 2e klasse. Echter, komend seizoen zal hij deel gaan uitmaken van de selectie van UVS.

Emre staat bekend om zijn veelzijdigheid op het veld. Hij heeft ervaring op de ‘6’-positie in het middenveld, maar kan ook uitstekend fungeren als een ‘8’. Bovendien kan hij zich redden als centrale verdediger. Zijn veelzijdigheid en voetbalvaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor UVS.

Naast zijn voetbalcarrière is Emre ook al drie jaar een enthousiaste student aan de Universiteit van Leiden. Hij weet zijn sportieve prestaties goed te combineren met zijn academische inzet.

Dean Hulters

Naast Emre Erdogan is er nog een talentvolle speler die zich bij UVS zal voegen. Maak kennis met Dean Hulters, de broer van Jesse Hulters. Dean heeft het afgelopen seizoen als spits gespeeld bij Nootdorp 19-1.

Dean heeft aangegeven dat hij zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen bij UVS en deel wil uitmaken van een getalenteerde en ambitieuze selectie. Zijn toewijding en vastberadenheid zijn bewonderenswaardig, en we zijn verheugd om hem te verwelkomen bij onze vereniging.

Met zijn positie als spits brengt Dean ongetwijfeld een extra dosis doelgerichtheid en scoringskracht in de selectie. We kijken er naar uit om zijn bijdrage te zien en zijn talent te zien schitteren op het veld.

Luca van Belen

De 18-jarige doelman Luca van Belen besloten om zijn geliefde club Quick Boys te verlaten en zich aan te sluiten bij UVS. Van Belen, die zijn hele leven bij Quick Boys heeft gekeept, kwam dit seizoen uit voor Jong Quick Boys en heeft de ambitie om het hoogst haalbare in zijn carrière te bereiken.

Als keeper heeft hij zich consistent laten zien met uitstekende reflexen, een goede positionering en een sterke persoonlijkheid op het veld.

Hij wil zijn vaardigheden verder ontwikkelen en het hoogst haalbare in zijn carrière bereiken. UVS, een club met een rijke historie en wordt gezien als de ideale volgende stap voor de getalenteerde doelman.

Bij UVS zal Van Belen deel uitmaken van de selectie en de kans krijgen om zich te meten met ervaren keepers en te trainen onder de begeleiding van professionele coaches.

Keeperstrainer Ronald van Kesteren van UVS is verheugd met de komst van Van Belen. Hij benadrukt het talent en de potentie van de jonge keeper en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor de selectie. Met zijn atletische vermogen, technische vaardigheden en sterke mentaliteit zal Van Belen naar verwachting een belangrijke rol spelen in de selectie van UVS.

Al met al belooft de overgang van Luca van Belen naar UVS een spannende ontwikkeling te zijn. Het is een belangrijke stap in zijn carrière en een kans voor hem om zijn dromen na te jagen. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij zich aanpast aan zijn nieuwe omgeving.

Nathaniel Artist
Nathaniel Artist, een 17-jarige verdediger die dit seizoen zijn debuut maakte in het eerste elftal van de club. Met zijn prestaties en veelbelovende talent heeft Artist bewezen dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Volgend seizoen zal hij deel uitmaken van de UVS-selectie.

Als jeugdspeler heeft Artist al vroeg de aandacht getrokken met zijn technische vaardigheden en atletisch vermogen. Hij heeft zijn talent verder ontwikkeld in de jeugdopleiding van UVS, waar hij zich heeft laten zien als een speler met veel potentieel.

Het debuut van Artist in UVS 1 dit seizoen was een belangrijk moment in zijn carrière. Hij liet zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te spelen, ondanks zijn jonge leeftijd.

De technische staf van UVS heeft veel vertrouwen in Artist en ziet hem als een veelbelovend talent met een grote toekomst. Ze hebben besloten om hem volgend seizoen op te nemen in de selectie, met het geloof dat hij zich verder kan ontwikkelen en een belangrijke rol kan spelen in de selectie.

Artist zelf is vastbesloten om zijn talent te benutten en het beste uit zichzelf te halen. Hij is dankbaar voor de kans die hij krijgt bij UVS en is vastberaden om hard te werken en te blijven groeien als speler.

Ayoub Boutahri

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Ayoub Boutahri het komende seizoen voor UVS zal spelen! Ayoub is een 19-jarige getalenteerde voetballer uit Leiden, die dit seizoen bij Alphense Boys onder 21 heeft gespeeld. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan in wedstrijden tegen profclubs, waarbij hij tegen teams zoals Feyenoord, VVV Venlo en FC Dordrecht uitkwam. Ondanks een hamstringblessure in maart, heeft Ayoub interesse gewekt van verschillende profclubs. Hij is vastberaden om de stap naar het seniorenvoetbal te zetten en zichzelf bij UVS te bewijzen, met als doel om weer hogerop te komen. We kijken uit naar Ayoub’s komst en zijn enthousiast over zijn potentieel binnen onze selectie.

Jesse Belt

Op bovenstaande foto is Jesse in duel bij (toen nog) Alphense Boys jeugd tegen Diyae Jermoumi (toen nog Sparta) momenteel de vaste rechtsback van Jong Ajax.

Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat Jesse Belt binnenkort terugkeert naar UVS! Jesse heeft tot zijn 12e bij onze club gespeeld voordat hij overstapte naar Alphense Boys, waar hij als aanvoerder enkele jaren op eredivisieniveau heeft gespeeld tegen clubs als Ajax, PSV en Feyenoord. Hij heeft ook deel uitgemaakt van het regionale KNVB-team en stages gelopen bij diverse BVO’s.

Jesse kwam het afgelopen seizoen uit voor Katwijk en maakt graag weer de overstap naar zijn jeugdliefde UVS.

Jesse heeft veel mooie herinneringen en vriendschappen overgehouden aan zijn tijd bij UVS en kijkt ernaar uit om weer deel uit te maken van onze club.

Laten we Emre, Dean, Luca, Nathaniel, Ayoub en Jesse een warm welkom geven en hun aanmoedigen in hun voetbalreis bij UVS. Samen zullen we streven naar succes en mooie prestaties.

Blijven: Thijs Van den Berg, Nathaniel Artist, Mehdi Ajachi , Cas van der Veer, Donny Boakye, Isi Adima, Emmanuel Brown, Jesse Hulters, Abdelkarim Maatoug, Raul Dubbeldeman,Tim van Dam, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Benk Driessen, Bjorn van Stigt, Stijn van Stigt, Tomas Tavilla, Niels van der Burg, Romello Cuvelier, Sam  van der Vlist, Vin Buyn, Milan Bremmer, Jort Faber, Daan Dekker, Stan Kleer, Roemer Buis.

Nieuw: Bart van der Weijden (Ter Leede), Hasan Erdogan (Valken’68), Vinicius Nacimento da Cruz (Cruzeiro), Jens Maas (Bournemouth uni), Zakaria El Barzouhi (DHC), Mohamed Ryahi (Katwijk), Bilal Baaka (Voorschoten ’97 jeugd), Timo Lagerberg (SJZ), Mohamed Omari (Meerburg jeugd), Emre Erdogan (Full Speed), Dean Hulters (Nootdorp jeugd), Luca van Beelen (Jong Quick Boys), Ayoub Boutahri (Alphense Boys O21), Jesse Belt (Katwijk), Tom Kerkhoff (sv Enkhuizen), Marouan Maatoug (Roodenburg), Kevin Wassenaar (Sporting Leiden).

2 weken geledenTopscorerslijst allertijden UVS 1
4 weken geledenSelectie UVS 24/25
1 maand geledenSoufiane Boukhidous van LFC naar UVS