We zijn verheugd om Milan Werk (20 jaar) te verwelkomen bij UVS voor het komende seizoen! Na jarenlang uit te blinken in de hoogste elftallen van Voorschoten’97, brengt Milan zijn veelzijdige talent naar onze club. Met zijn vaardigheden op de posities 6, 8 en 10 is hij vastbesloten om elke wedstrijd van betekenis te zijn en het verschil te maken voor UVS.

Milan volgend seizoen in het Blauw en Wit van UVS

Naast zijn passie voor voetbal studeert Milan Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar hij zijn academische en sportieve ambities combineert op weg naar succes. We kijken er reikhalzend naar uit om Milan te zien schitteren in het Blauw en Wit van UVS, en we wensen hem veel succes en plezier toe op en buiten het veld.

Milan in het shirt van Voorschoten’97 in actie tegen Honselersdijk

En dat is niet alles! We zijn ook verheugd om Daan Dekker opnieuw te verwelkomen bij onze selectie voor het seizoen 24/25. Welkom terug, Daan! Laten we samen iets moois maken van het komende seizoen.

Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over onze club! 💙⚽ #UVS #NieuwSeizoen #WelkomMilan #WelkomDaan

Update selectie 2024/ 2025

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag selectie over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Blijven: de volgende spelers van de huidige selectie hebben laten weten dat ze UVS trouw blijven:
Mehdi Ajachi, Jesse Belt, Vinicius da Cruz, Gijs Verduyn (komt over van UVS JO19-1), Timo Lagerberg, Benk Driessen, Donny Boyake, Nathaniel Artist, Indy Hadji, Luca van Belen, Cas van der Veer, Isi Adima, Abdelkarim Maatoug, Tim van Dam, Marouan Maatoug, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Bjorn van Stigt, Tomas Tavilla, Romello Cuvelier, Sam van der Vlist, Bart van der Weijden, Stan Kleer, Roemer Buis, Tom Kerkhoff, Luuk van der Vlist, Emmanuel Brown.

Nieuw: Milan Werk (Voorschoten’97), Daan Dekker, Rody Redel (Valken’68), Stan Spies (Foreholte), Daan Prins (Ter Leede), Jeffrey van Kempen (Ter Leede).

1 week geledenUVS lijdt teleurstellende nederlaag tegen SV Nieuwkoop: 3-1
2 weken geledenRody Redel keert terug op het oude nest!
2 weken geledenZure uitslag tegen CSW