De voetbalvereniging waar iedereen welkom is!

Wil jij deel uitmaken van een voetbalvereniging waar iedereen welkom is? UVS is dé club voor jou, ongeacht je geslacht, leeftijd, of eventuele verstandelijke of lichamelijke beperking. Bij UVS geloven we in saamhorigheid en bieden we een warm welkom aan mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle achtergronden. Onze naam staat niet voor niets voor: Uit Vriendschap Sâam.

Een goede start begint bij de Ukken

Bij UVS begint het voetbalplezier al op jonge leeftijd. Vanaf vier jaar kunnen jongens en meisjes deelnemen aan ons fantastische Ukkenvoetbal, dat plaatsvindt op zondagen. Hier leren ze spelenderwijs de basisvaardigheden van het spel en maken ze vriendjes en vriendinnetjes voor het leven.

Met ingang van seizoen 24/25 ontvangen alle Ukken die lid van UVS worden een Nike trainingspak.

Meetrainen kan altijd!

Overweeg je om lid te worden van UVS maar wil je eerst de sfeer komen proeven? Geen probleem! Je hebt altijd de mogelijkheid om een paar keer mee te trainen met jouw leeftijdsgroep. Op die manier kun je kennismaken met onze enthousiaste leden en complex en ontdekken of UVS bij jou past. Voor meer informatie en om een proeftraining te regelen, neem je eenvoudig contact op met een van onze hoofdleiders van de jeugdafdeling of de coördinator van het seniorenvoetbal. Klik hier voor de contactgegevens.

Bij UVS draait het niet alleen om voetbal, maar ook om het creëren van een hechte gemeenschap waarin vriendschap en sportiviteit centraal staan. Onze club biedt diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud, zodat iedereen zich betrokken voelt bij de UVS-familie.

Word vandaag nog lid van UVS en ervaar zelf de passie, het plezier en de gezelligheid die onze voetbalvereniging te bieden heeft. Sluit je aan bij een club die iedereen omarmt en waar je jezelf kunt zijn. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij UVS!

Neem nu contact met ons op en maak kennis met de hoofdleiders van de jeugdafdeling of de coördinator van het seniorenvoetbal. Ben je al overtuigd dan kun je direct hier inschrijven.
Hier vind je ook de aantrekkelijke voordelen zoals een teambuildingbudget voor het seizoen 2024/2025.

Alle jeugdleden ontvangen vanaf seizoen 2024/2025 gratis een UVS hoodie

Strategische partnerships

Onze club heeft ook strategische partnerships gesloten om de ontwikkeling van zijn spelers te bevorderen. Samenwerkingen met Fit2Perform Ommedijk op het gebied van performancetrainingen en de AZ Voetbalschool beloven maatwerktrainingen en een uitwisseling van kennis die de jeugdopleiding van UVS naar een hoger niveau kunnen tillen. Dennis Zwagerman van AZ benadrukt het belang van deze samenwerking, niet alleen voor UVS maar ook voor het vinden van nieuw talent in de regio.

Faciliteitenupgrade

Deze zomer staat UVS voor een nieuwe fase van ontwikkeling met een grootschalige renovatie/ nieuwbouw van de kleedkamers met een herkenbare UVS-stijl.

UVS streeft naar een professionele uitstraling en functionaliteit. Momenteel bestaan de kleedkamers 1 en 2, die bestemd zijn voor het eerste elftal en hun gasten, naast elkaar. In het nieuwe ontwerp worden deze kleedkamers echter elk ondergebracht in een afzonderlijke vleugel. Dit herontwerp biedt niet alleen meer privacy, maar versterkt ook de exclusiviteit voor het eerste elftal en hun gasten. Daarnaast worden alle kleedkamers voorzien van nieuwe vloeren, nieuwe plafonds en nieuw tegel- en schilderwerk in nieuwe toiletten en nieuwe douches en worden ook alle deuren voorzien van elektronische sloten. En alles in herkenbare UVS (huis)stijl.

De nieuwe kleedkamers met de fraaie entree 

Tot snel bij UVS – de club waar iedereen welkom is.

GisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
EergisterenKledingsponsor worden?
5 dagen geledenZomerstop