Leuk nieuws van de Sponsorcommissie: ons trouwe lid en keukenspecialist Paul Kuiper heeft zich als sponsor aan UVS verbonden. Opnieuw. Want in het verleden was Paul al eens sponsor. Er zijn veel nieuwe en mooie ontwikkelingen bij onze club. Paul wil daaraan graag bijdragen en heeft besloten om weer in te stappen als sponsor. Tof Paul!

Iedereen bij UVS en natuurlijk ook onze bezoekers kunnen de steun van Kuiper Keukens op korte termijn zelf ervaren. Want ergens het komende jaar gaan Paul en z’n jongens een geheel nieuwe keuken bij ons plaatsen. Daarmee maken onze vrijwilligers vast en zeker een nóg beter bakkie koffie en een nóg krokanter patatje.

Nu kennen veel leden Paul al heel wat jaartjes. Hij is jeugdleider geweest en voetbalt nog wekelijks. Maar we laten je hier ook graag kennis maken met de ondernemer Paul. Samen met zoons Jelle en Boaz en z’n monteurs draait hij al jaren een succesvol bedrijf.

Wat doet Kuiper Keukenrenovatie?

Paul: “Nou eigenlijk hebben we dus twee bedrijven. Kuiper Keukenrenovatie in Nootdorp en Kuiper Keukens in Roelofarendsveen. Met Kuiper Keukenrenovatie timmeren we al jaren stevig aan de weg onder het motto: “Geef je keuken een tweede leven, want weggooien is zonde.” De ‘Kuiper-keukenbrigade’ maakt dan van jouw verouderde keuken weer een ware droomkeuken.”

Wat zijn de voordelen van keukenrenovatie? “Een hele nieuwe keuken vraagt een behoorlijke investering. In geld, maar ook in tijd. Met Kuiper Keukenrenovatie krijgt je keuken een hele nieuwe look & feel zonder dat je weken in het puin zit. We hoeven de keuken niet te verwijderen en geen volledige keuken te plaatsen. Dat scheelt serieus geld.”

“Bovendien kan je veel sneller genieten van je ‘nieuwe’ keuken. Met eenvoudige ingrepen bereiken we vaak al een mooi resultaat. Van frontjes, deurtjes en verlichting tot uitbreiding met een kookeiland en nieuwe apparatuur, vrijwel alles kan.”

Je keuken renoveren betekent ook oog voor het milieu

Paul vervolgt: “Weggooien is zonde en niet zomaar nodig. Vaak is de basis van je keuken nog prima. Alleen wat slecht of oud is en apparatuur die energie slurpt, gooien we weg. Het milieu is belangrijker dan ooit! Met Kuiper Keukenrenovatie bewijzen we dat een fantastisch eindresultaat niet alleen voordelig, maar ook hartstikke duurzaam kan zijn.”

De ondertekening van de sponsorovereenkomst
VLNR: Kevin Beerenfenger, Lucas Riethoven en Paul Kuiper

Waarom is er dan nu ook Kuiper Keukens?

“Kijk, er komt voor elke keuken een moment dat ‘op’ ook echt ‘op’ is. We moeten dan zoveel kunstgrepen toepassen, dat we eigenlijk het paard achter de wagen spannen. Daar wordt niemand blij van. Soms ben je je keuken ook wel gewoon een keer zat en wil je meteen alle onhandigheden die je 20 jaar geleden nog niet overzag, oplossen.”

Is er veel veranderd over de jaren? “Nogal, ja. Ontwikkelingen in keukenland gaan door. Een afzuigkap uit 1990 is van een andere orde dan zo’n moderne afzuiging naast je pannen. Bovendien is nieuwe apparatuur veel zuiniger met energie. Maar misschien wel de belangrijkste ontwikkelingen zitten in het optimale gebruik van vaak beperkte ruimte. Slimme lades en kasten met een superefficiënte indeling. En wat denk je van de nieuwe generatie aanrechtbladen, royale spoelbakken en waterbesparende kranen?”

Ruim 20 jaar ervaring in wat klanten echt zoeken in een keuken

Paul Kuiper staat al meer dan 20 jaar in de keuken. Door zijn bouwkundige achtergrond, doorziet hij elke situatie snel en heeft hij een feilloos oog voor detail ontwikkeld. Paul: “Ik ga nou eenmaal graag voor m’n klanten de keuken in. Inmeten is maatwerk, vaak millimeterwerk, bijvoorbeeld bij het plaatsen van apparatuur, het aanbrengen van achterwanden en het strak afhangen van nieuwe deuren.”

Jouw klanten zijn vast heel blij met je? Paul: “We doen altijd onze uiterste best. Het vertrekpunt is dat afspraak bij ons ook echt afspraak is. Wij leveren vakwerk tegen de afgesproken prijs en stoppen niet voordat je helemaal tevreden bent. We leveren elke renovatie of nieuwe keuken perfect af.”

Gaat er nooit wat mis dan? “Ja natuurlijk wel. Maar voor de klant is het dan belangrijk dat we dat snel en keurig oplossen. En dat doen we altijd. Ons doel is niet alleen tevreden klanten, maar vooral blije klanten. Want blije klanten worden onze ambassadeurs!”

Contact Kuiper Keukens

Cilinderweg 43  unit-15
2371DZ Roelofarendsveen
06-52540719
www.kuiperkeukenrenovatie.nl
paul@kuiperkeukenrenovatie.nl

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?