Wij zijn trotse gastheer van een kwalificatieronde van het NK Shoot Out voor voetballers.

Komt de Nederlandse Kampioen van UVS?
Dit jaar vindt voor de eerste keer het NK Shoot out plaats. Het doel is om een leuk evenement aan te bieden aan onze leden van J08 t/m J013. Wij mogen als vereniging 6 spelers/speelsters aanmelden voor de finale.
Ben jij een van die finalisten?

Tijdens de trainigen kunnen alle spelers van JO8 t/JO13 zich kwalificeren voor de kwalificatiefinale op 1 mei. Elk team mag zijn 3 beste spelers hieraan mee laten doen.

Win je de kwalificatiefinale op 1 mei, dan mag jij UVS trots maken tijdens de grote finaledag van het NK Shoot out op zondag 20 juni!

Wat is een Shoot Out?
De Shoot Out heeft de toekomst. Het is een spectaculair alternatief voor de penalty waarbij een flinke dosis slimheid, techniek en wendbaarheid van de voetballer wordt gevraagd. De speler vertrekt op 25 meter van het doel en probeert binnen 10 seconden te scoren! Voor de doelman is het de ultieme uitdaging om te domineren in het één-tegen-één duel.

Over de organisatie:
De organisatie van het NK Shoot out is in handen van Football Acumen NL en staat onder leiding van Cedric van der Gun (oud speler/trainer van o.a. Ajax, Borussia Dortmund, Swansea City en ADO Den Haag) en Wouter von Brucken Fock (oud trainer van o.a. Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag).

2 weken geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 weken geledenOpen trainingen meidenvoetbal
2 weken geledenBallenkar nodig? Installeer je TapKey!