Na een jaar afwezigheid keert Kevin Krishan terug naar de vertrouwde grond van UVS. De voormalig hoofdtrainer van UVS gaat een nieuwe rol vervullen binnen de club waar hij eerder succesvol was als trainer bij zowel de jeugd als van de zaterdagselectie. Zijn terugkeer wordt met enthousiasme ontvangen door zowel de leden als het bestuur, aangezien zijn expertise en zijn toewijding aan het voetbal en UVS onmiskenbaar zijn gebleken. Het bestuur van UVS verwelkomt Kevin in zijn nieuwe rol als Technisch Manager en voorzitter van de Technische Commissie. Lucas Riethoven, voorzitter van UVS, benadrukt hierbij dat Kevin niet alleen een bekwaam en sympathiek persoon is, maar ook iemand is met een diepgaande kennis van het voetbal die ook een uitgebreid netwerk in de sportwereld heeft. Het is dan ook geen verrassing te noemen dat deze samenwerking wordt aangegaan, gezien ook het voortdurende contact tussen Kevin en het bestuur de afgelopen periode, waarbij Kevin alle ontwikkelingen op de Kikkerpolder nauwgezet heeft gevolgd.

Als Technisch Manager en voorzitter van de Technische Commisse zal Kevin een breed scala aan verantwoordelijkheden op zich nemen, waaronder onder andere het samenstellen van een Technische Commissie (voor zowel senioren als de jeugd), het scouten en aantrekken van nieuwe spelers, en het bewaken van de uitvoering van het technische beleid van UVS. Daarnaast zal hij een leidende rol spelen bij het scoutingbeleid en zal hij advies geven over de aanstelling en prestaties van (hoofd)trainers en assistenten. Een van de eerste taken van Kevin zal zijn het voeren van gesprekken met spelers van en voor de zaterdagselectie, wat een cruciale rol zal spelen in het vormgeven van het team voor de komende seizoenen.

Het bestuur van UVS en de gehele club wensen Kevin veel succes en plezier in zijn nieuwe rol. Zijn terugkeer wordt gezien als een positieve stap vooruit en een bron van vertrouwen voor de toekomst van de club. 

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
4 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief