De sponsorcommissie van UVS is verheugd om aan te kondigen dat Jouke Sjaardema verzekeringen zich als sponsor aan UVS heeft verbonden. Jaren geleden was Jouke Sjaardema verzekeringen ook sponsor van UVS. Nu met alle nieuwe ontwikkelingen bij UVS is ook Jouke Sjaardema weer aangesloten als sponsor en gaat m.i.v. seizoen 24/25 i.s.m. UVS de jeugd aankleden qua presentatiekleding.

Meer over onze nieuwe sponsor

Jouke Sjaardema Verzekeringen is al vele jaren een begrip in Leiden en omstreken. De deur van ons kantoor op de Nieuwe Beestenmarkt 28 staat altijd voor iedereen open die persoonlijk geadviseerd wil worden op het gebied van verzekeringen en / of hypotheken, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen.


Persoonlijke aandacht

In deze tijd van razendsnelle technologie ontwikkelingen en verharding van onze samenleving dreigt persoonlijke aandacht voor u als klant verloren te gaan. Bij Jouke Sjaardema Verzekeringen vindt u dit persoonlijk contact echter nog wel. Wij roepen niet alleen dat wij de klant centraal stellen maar doen dit ook echt.


Vrijblijvend kennis maken?

Wilt u weten wat Jouke Sjaardema voor u kan betekenen? Kom langs bij ons op kantoor!
Website: https://www.sjaardema.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop