Zaterdag 12 oktober, het miezert en de weersverwachting belooft geen zon. Voor de derde keer op rij is de zaterdagwedstrijd afgelast: perfecte ingrediënten voor een teamuitje van de jongens onder 15-2.

preview
Foto: Bastiaan Meekes

Om 13.15 uur vertrekken we naar De Kwakel waar het “slootje-springen 2.0” kan beginnen. Uiteraard met de nodige voorbereiding: een setje extra droge kleren en een plastic tas voor de natte kledder aan het eind van de dag. Iedere speler kreeg voor aanvang nog een tennisbal met de opdracht: hou hem droog, dan is er aan het eind van de dag een prijs.

Spoiler: niemand heeft dat gered. 

Teambuilding uit het boekje: Er werden wat duels uitgevochten, wat meningsverschillen in het water beslecht en vooral: ontzettend veel gelachen. De centrale verdediger had een appeltje te schillen met de rechts-midden. De spits werd een lesje geleerd door een andere centraal-achter, de nieuwelingen in het team ondergingen een gepaste doop. Degenen die aanmoedigingen nodig hadden, kregen steun en applaus. “Drenkelingen” werden uit het water gehaald met een helpende hand en een gulle lach. 

Dank voor de organiserende moeder, Margo, is hier zeker op zijn plaats!

1 week geledenUVS Sportdag 2024
2 weken geledenJeugdcommissie zoekt enthousiaste ouders
3 weken geledenOranje kijken bij UVS groot succes