Leiden – UVS kondigt de terugkeer aan van Jeffrey van Kempen naar de club waar het allemaal begon. Van Kempen, die momenteel wekelijks in de basis speelt bij de 4e divisieclub Ter Leede, heeft besloten terug te keren naar UVS om deel uit te maken van de ambities die de club zowel op als buiten het veld nastreeft.

Na een constructief en openhartig gesprek met UVS heeft Jeffrey van Kempen om bedenktijd gevraagd om zijn beslissing zorgvuldig te overwegen. UVS is blij te kunnen bevestigen dat Van Kempens besluit positief is uitgevallen, en heten hem van harte welkom terug bij de club.

“De terugkeer van Jeffrey van Kempen naar UVS is een verheugend moment voor onze club”, aldus Lucas Riethoven, voorzitter van UVS. “Jeffrey brengt niet alleen zijn talent en ervaring mee, maar ook een sterke band met de club. Zijn terugkeer is een bevestiging van de positieve richting waarin UVS zich beweegt, zowel op sportief als op sociaal vlak.”

Van Kempen’s terugkeer naar UVS wordt gezien als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en versterking van de club. Zowel de technische staf onder leiding van hoofdtrainer John Hage, het bestuur als de supporters kijken uit naar zijn bijdrage aan het succes van UVS in de toekomst.

Over UVS:

UVS is een bekende voetbalclub met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap van spelers, supporters en vrijwilligers. De club staat bekend om haar inzet voor sportieve excellentie en maatschappelijke betrokkenheid, en streeft ernaar om een positieve impact te hebben binnen en buiten het voetbalveld.

GisterenNiet de verdiende beloning tegen EMM ’21
EergisterenFred de Wit in het zonnetje gezet
3 dagen geledenUVS nu ook op LinkedIn te vinden