De sponsorcommissie van UVS is verheugd te melden dat uitvaartverzorging Janson & Bolland uit Leiden zich als sponsor aan UVS heeft verbonden. De vader van de eigenaar (Léon Janson)  de heer Leo Janson was jarenlang een trouwe UVS supporter en ook zijn kleinzoon speelde jarenlang in de jeugd bij UVS.


Meer over onze nieuwe sponsor
Uitvaartverzorging Janson&Bolland is sinds 2005 gevestigd in het statige pand aan het Levendaal 103 te Leiden. Sinds 2017 hebben wij ook een Afscheidshuis aan de Piet Heinlaan 42A te Oegstgeest. Op dit moment heeft uitvaartverzorging Janson&Bolland vier uitvaartverzorgers in dienst, welke de nabestaanden begeleiden van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Dat betekent, dat de nabestaanden altijd met dezelfde uitvaartverzorger te maken hebben.


Keurmerk
Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest.

De ondertekening van de sponsorovereenkomst
VLNR: Kevin Beerenfenger, Lucas Riethoven en Léon Janson

Contact
Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Onze contactgegevens vindt u hieronder.
T: 071 512 21 12
E: info@uitvaartcentrumlevendaal.nl

Uitvaartcentrum Levendaal
Levendaal 103, 2311 JG Leiden
 
Afscheidscentrum Oegstgeest
Piet Heinlaan 42a, 2341 SL Oegstgeest

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop