Kom op zondag 28 mei en maandag 29 mei 2023 naar het tweedaagse internationale voetbaltoernooi georganiseerd door UVS! Maar liefst 28 verschillende voetbalverenigingen met in totaal meer dan 48 teams en ruim 480 deelnemers zullen deelnemen aan dit fantastische evenement.

Op zondag 28 mei wordt het toernooi voor de onder 9 t/m onder 13 teams gehouden. Beide dagen starten om 10.00 uur met de eerste wedstrijden, deelnemende teams dienen zich uiterlijk 30 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd te melden bij de toernooicommissie. De prijsuitreiking is op maandag 29 mei om 13.45 uur op het hoofdveld.

Het doel van dit toernooi is om jeugdspelers, begeleiders en toeschouwers een heerlijke sportieve dag te bezorgen. We wensen iedereen veel plezier en kijken uit naar een geweldig evenement!

Via deze tournify link zijn de poule-indelingen met wedstrijd- tijden te vinden. Tijdens het toernooi worden de uitslagen en standen live bijgehouden. 

Klik hier voor het programmaboekje

UVS steunt stichting Football Makes It Happen, u ook?
Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking of ernstige ziekte. Wij zetten ons in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen.

Wat wil de stichting?
De stichting Football Makes It Happen wil zoveel mogelijk van deze
kinderen helpen! We willen deze kinderen o.a. helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.

Hoe doen we dat?
Dit doen wij o.a. door via Facebook een veiling te organiseren. Dit doen wij via https://www.facebook.com/FMIHauctions. De opbrengst van de veilingen komt geheel ten goede aan de stichting. Ook komen wij bij verschillende wedstrijden van de Creators FC en FC de Rebellen, verkopen merchandise via de webshop en evenementen kraam en ontvangen donatie’s. Iedere euro is er èèn.

Stichting Football Makes It Happen zijn op het toernooi aanwezig met een kraam!

5 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
2 weken geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
3 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW